Horoscop karmic. Datoriile verii 2022 vin din urmă şi prind multe zodii nepregătite

Horoscop karmic, Zodiile de foc (Berbec, Săgetător, Leu) află câteva secrete despre unele persoane la care țin sau pe care le admiră de la distanță.

19 sept. 2022, 23:39
Horoscop karmic. Datoriile verii 2022 vin din urmă şi prind multe zodii nepregătite

Horoscop karmic pentru toamna lui 2022: urmează un sezon destul de complex pentru majoritatea nativilor. Zodiile de aer, cele de pământ și de foc sunt cele mai avantajate. Nativii de apă au ceva mai mult de tras.  Pentru zodiile de aer, săptămâna cuprinsă între 19 și 25 septembrie va fi una plină de peripeții, conform horoscopului karmic.

Horoscop karmic pentru săptămâna 19-25 septembrie 2022
Balanțele, Gemenii și Vărsătorii (semnele de aer ale horoscopului european) au multe lucruri de rezolvat, dar prea puțin timp.

Oboseala și-ar putea pune amprenta în special asupra Vărsătorilor și Gemenilor. Bătăi de cap au și Balanțele, mai ales dacă trebuie să facă rost de hârtii, de semnături și de aprobări de peste tot.

Horoscop Cristina Demetrescu. Zodia care este răsfăţată cu câştiguri băneşti, deşi Mercur retrograd mai încurcă borcanele

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au o perioadă un pic mai liniștită. Pentru cel puțin 7 zile, totul se va mai armoniza în viețile lor. Racii reușesc să finalizeze proiecte complicate, unele planuri destul de grele, dar care au meritat tot efortul în cele din urmă.

Scorpionii pun mare preț pe cuvântul dat și vor respecta o serie de promisiuni pe care le-au făcut de-a lungul timpului. Unii dintre ei pot face cadouri persoanelor dragi. Apoi, dacă vorbim despre Pești, e o săptămână perfectă pentru reconcilieri sau reînnoirea jurămintelor de dragoste.

Zodiile de foc află secretele celorlalți
Zodiile de foc (Berbec, Săgetător, Leu) află câteva secrete despre unele persoane la care țin sau pe care le admiră de la distanță. Universul lor poate fi dat peste cap de ceea ce vor afla.

Berbecii vor fi cei mai surprinși de lucrurile pe care le vor afla, atât de mult încât se vor gândi să rupă anumite prietenii.

Horoscopul sfârşitului de an. Cele trei zodii atinse de noroc în următoarele luni
Zodiile de pământ (Fecioară, Capricorn, Taur) au o săptămână destul de încărcată. Nu își vor mai vedea capul de muncă, dar ele nu se plâng de obicei atunci când au treabă.

Fecioarele și Taurii pot porni proiecte de mare angajament, mai ales că se apropie luna octombrie, cea mai bună pe planul carierei din acest an. Capricornii mai au de analizat, de cântărit, de privit în stânga și în dreapta înainte să ia decizii majore. Astrele le recomandă acestor nativi să fie un pic mai precauți.