Horoscop: Iată care este mâncarea potrivită zodiei tale

Unii adoră mâncarea şi se bucură de o experienţă culinară delicioasă mai ceva ca de o şedinţă la un SPA de lux, alţii se pot hrăni fericiţi doar cu stixuri sau fructe, fără să-i atragă nici măcar mirosurile celor mai îmbietoare preparate. Zodia are şi ea o contribuţie, mai mică sau mai mare, când vine vorba de preferinţele tale în materie de mâncare.

RomaniaTV.net
22 dec. 2016, 13:59
Horoscop: Iată care este mâncarea potrivită zodiei tale

Berbec

Berbecii consuma multa energie si au o pofta de mancare incredibila. Mananca exagerat cand se enerveaza, fara sa tina cont ce baga sub nas: de la dulciuri, pana la chipsuri sau hamburgeri, in orice combinatii. Acest nativ e innebunit dupa mancarurile picante si daca se apuca de gatit, sunt toate sansele sa adauge condimente cu exces de zel. Adora sa experimenteze. Bine-ar fi sa mananci incet, relaxat si sa incerci alimente cu efect… calmant, precum bananele, ciupercile, somonul.

Taur

Taurii iubesc mancarea, in special pe cea traditionala, le bucura simturile si asta se poate vedea sub forma catorva kilograme in plus, mai ales ca nu prea fac miscare. Daca le aduci niscaiva soric si jumari, sunt cei mai fericiti din lume. S-ar putea sa ai probleme cu digestia daca esti Taur, pentru ca mananci cam gras si nu poti renunta sub nicio forma la paine. Te ajuta cereleale integrale incluse in meniul zilnic, merele, citricele.

Citeşte şi  Horoscop: Zodiile care sunt mai darnice decât Moş Crăciun. Află cine îţi va cumpăra multe cadouri

Gemeni

Ii atrag retetele noi, originale, cu ingrediente inedite si mereu experimenteaza in bucatarie. Au o slabiciune pentru dulciurile pufoase si cremoase. O clatita sau o gogoasa cu ciocolata dau gata un Geaman la orice ora. In rest, nu se poate spune ca exagereaza cu mancarea. Daca iesi cu ei la masa, mai rar isi termina portia din farfurie. Rontaitul pe fond de stres e o posibila problema, dar poate fi satisfacut si cu alimente sanatoase, cum sunt legumele, fructele, semintele.

Rac

Gatitul iti place si te relaxeaza daca esti Rac, il consideri traditie de familie si te pricepi de minune la cele mai complicate retete, carora nimeni nu le poate rezista. Dulciurile sunt alinarea ta de cate ori te cuprind emotiile, fie ca esti bucuroasa ori trista. Ca sa elimini cantitatile enorme de zahar din meniu, inlocuieste budincile si prajiturile de casa cu fructe proaspete sau uscate. Renunta la sosuri si prajeli, altfel te pasc problemele digestive, in special legate de functia bilei.

Citeşte continuarea pe kudika.ro