Horoscop: Iată costumul de Halloween potrivit zodiei tale

Dacă nu eşti Heidi Klum, probabil nu ţi-ai pregătit deja costumul pentru această sărbătoare şi nici nu ai prea multe idei. Nu ignora astrologia şi alege-ţi costumul de Halloween potrivit zodiei tale, scăpând astfel de o grijă.

RomaniaTV.net
31 oct. 2016, 08:48
Horoscop: Iată costumul de Halloween potrivit zodiei tale

Berbec

Aceasta zodie este guvernata de planeta Marte, ceea ce inseamna ca tie iti place sa te lupti cu nedreptatea in fiecare zi. De ce nu ai transforma aceasta dorinta intr-un costum potrivit?

Fie ca te inspiri din tinuta Marei Rooney (cercei tribali, peruca neagra, bocanci de motociclist si o jacheta de piele) sau din costumul Mystique, personaj din X-men interpretat de Jennifer Lawrence, sigur ai optiuni. Desigur, ai nevoie de putin mai multa munca pentru costumul albastru, insa daca reusesti sa ai si acei ochi, vei uimi pe toata lumea la petrecerea de Halloween.

Taur

Majoritatea femeilor Taur admira moda vintage. Viziteaza magazinele vechi, care comercializeaza produse vintage si alege-ti rochii din brocart sau satin, precum cele din Mad Men. Betty Draper sau Megan Calvet sunt personajele de la care te poti inspira. Nu uita de un ruj mat, manusi si parul prins cat mai sus.

Citeşte şi  HALLOWEEN 2016: Modele de MACHIAJE FANTASY pentru sărbătoarea de Halloween GALERIE FOTO&VIDEO

Gemeni

Tu ai ritmul in sange, ceea ce inseamna ca mereu iti place sa dansezi. De ce sa nu te folosesti de aceasta pasiune? Sigur ai vazut vreunul din filmele Step up, asadar poti imprumuta una dintre tinutele purtate de Nora Clark (Jenna Dewan Tatum) in dansurile de strada.

Rac

Pentru Raci, bucataria este locul perfect, indiferent ca stii sa gatesti sau doar iti place sa experimentezi din cand in cand. Daca vrei sa ai costumul potrivit zodiei tale, inspira-te din tinutele Juliei Child. Foloseste-te in plus si de cateva aranjamente, de exemplu baghete de paine si incearca sa vorbesti in stilul acesteia. Prietenii tai vor fi amuzati cu siguranta.

Citeşte continuarea pe elle.ro