Horoscop: Iată cum să-l mituieşti pe Moş Crăciun în funcţie de zodie

Nu te mai afli de mult la vârsta la care încă mai credeai în Moş Crăciun, dar asta nu înseamnă că nu poţi redeveni copil pentru o zi. Fă o listă cu promisiuni destinate Moşului, pe care le vei respecta pentru a deveni un om mai bun în 2016.

RomaniaTV.net
13 nov. 2015, 10:02
Horoscop: Iată cum să-l mituieşti pe Moş Crăciun în funcţie de zodie

Berbec

Moş Crăciun nu vine la copiii aroganţi aşa că ar trebui să o laşi mai moale şi să renunţi la ideea potrivit căreia tu le ştii pe toate.

De asemenea, promite-i Moşului că nu vei mai fi atât de impulsivă şi că vei încerca să fii mai răbdătoare. Nici la capitolul disciplină nu stai prea bine, aşa că ar trebui să fii mai organizată pentru a primi cadouri în ziua de Crăciun.

Citeşte şi  Horoscop: Zodiile care se dau bătute cel mai uşor

Taur

Încăpăţânarea de care dai dovadă în fiecare zi a anului te-a făcut să ajungi pe lista neagră a lui Moş Crăciun, însă el e bun şi iertător aşa că îl poţi convinge să nu te ocolească. Promite-i că vei renunţa la încăpăţânare, dar şi la posesivitatea de care dai dovadă atunci când vine vorba despre cei dragi, şi Moşul te va ierta.

Nici materialismul de care dai dovadă nu este pe placul lui Moş Crăciun aşa că ar trebui să fii mai puţin interesată de câştigurile materiale.

Citeşte şi  Horoscop: Iată care sunt alimentele care îţi fac bine în funcţie de zodie

Gemeni

Superficialitatea cu care tratezi totul nu te face să fii tocmai preferata Moşului. Aşadar, încearcă să fii mai atentă la detalii şi la lucrurile care chiar contează.

Nici faptul că nu eşti constantă nu te avantajează. Moş Crăciun nu este încântat de faptul că îţi pierzi rapid interesul pentru orice sau oricine. Tot ce trebuie să faci este să îi promiţi Moşului că, în anul ce va veni, vei fi mult mai înţeleaptă.

Citeşte şi  Horoscop: Află care sunt zodiile care se tem de căsătorie

Rac

Dacă vrei să te asiguri că vei fi pe lista Moşului, la categoria „copii cuminţi”, ar fi bine să începi e acum să îi scrii bătrânelului cu barbă albă. Mituieşte-l pe Moş Crăciun şi promite-i că nu vei mai fi o persoană dificilă, care îşi schimbă dispoziţia şi are tulburări de acest gen.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.


loading...