HOROSCOP: Idei de petreceri pentru Sărbători, în funcţie de zodia ta

Află cum să le organizezi ca să te simţi minunat de Crăciun sau de Revelion. Descoperă ce alegeri să faci pentru ca distracţia să fie ca la ea acasă.

RomaniaTV.net
06 dec. 2012, 08:59
HOROSCOP: Idei de petreceri pentru Sărbători, în funcţie de zodia ta

Săgetător. Petrecerile tematice sunt perfecte pentru tine. Decorează folosind multe culori vesele, alege mâncăruri inedite şi propune ritualuri din alte culturi.

Capricorn. O petrecere care reînvie tradiţiile familiei tale este perfectă. Adună-i pe toţi la masă şi amintiţi-vă de cele mai frumoase sărbători petrecute împreună.

Vărsător. Îţi place să ai mulţi oameni prin preajmă, iar un eveniment la care prietenii tăi pot veni şi cu alţi prieteni ar fi ideal.

Peşti. O petrecere cu mai puţini invitaţi este varianta perfectă pentru tine.

Berbec. Pentru ca petrecerea ta să fie o reuşită, alege un bufet suedez, în locul unei mese festive care să vă „ţintuiască” pe scaune.

Taur. Optează pentru o listă de invitaţi scurtă, numai oameni pe care îi iubeşti şi pe care îi doreşti lângă tine.

Gemeni. Roagă-ţi prietenii să vină şi cu alţi prieteni, pentru ca socializarea să fie la cote înalte. Muzica este obligatorie.

Rac. Găteşte pentru invitaţii tăi şi cheamă-i alături pe cei mai apropiaţi de sufletul tău, fie că sunt prieteni sau rude.

Leu. Un bal mascat ar putea fi o idee interesantă pentru tine, la care să participe toți prietenii.

Fecioară. Sărbătorește în cadru restrâns, alături de familie și prieteni apropiați.

Balanţă. Îți place la nebunie să socializezi și să chemi cât mai multe persoane alături de tine de sărbători.

Scorpion. Strânge rudele și prietenii lângă tine, organizează o masă festivă cu preparate speciale, pregătite de tine, care să-i impresioneze pe toți.