Horoscop: Impulsiv sau pasional? Cum săruţi în funcţie de zodie

Ştiai că sărutările tale spun o poveste? Vorbesc mai exact despre tine, despre felul tău de a fi şi despre modul în care te raportezi la cei din jurul tău. Şi pentru că suntem o generaţie care se uită către stele atunci când nu are un răspuns, îţi vom dezvălui ceea ce spune felul în care săruţi, în funcţie de zodia ta.

RomaniaTV.net
01 mart. 2016, 13:58
Horoscop: Impulsiv sau pasional? Cum săruţi în funcţie de zodie

Berbec

Berbecul saruta impulsiv. Saruta in mijlocul strazii plina de oameni, dar si in mijlocul padurii sau intr-un bar in care sunt numai straini. Detine arta perfecta a sarutului, reusind sa surprinda orice femeie. Saruturile sale sunt, in acelasi timp, salbatice, pasionale si aventuroase, dar dulci si sexy.

Taur

Taurul este semn de pamant care simte nevoia sa fie conectat cu tot ceea ce face. Mai ales atunci cand vine vorba despre intimitate. De aceea nici nu isi daruieste buzele oricui, ci doar acelor persoane in care are deplina incredere. Saruta cald, dulce si intotdeauna vrea mai mult decat atat.

Citeşte şi  Horoscop: 3 zodii de femei care cred că tot ce zboară se mănâncă

Gemeni

Ei bine, nativul din zodia Gemeni saruta foarte sexy, foarte senzual. Ii place sa exploreze cu limba si cu gura tot trupul partenerului/ei. Poate saruta si lent si senzual, dar si agresiv, cu o puternica incarcatura sexuala. Cel/cea cu care te saruti trebuie sa tina pasul cu vibratiile tale frenetice.

Rac

Racul este unul dintre cele mai complicate semne ale zodiacului. Iar daca la exterior pare un dur, in realitate e hipersensibil. Iar dragostea si-o exprima prin intermediul buzelor sale. Pentru ca Racul saruta cu sufletul, profund, intim. Un sarut cu un astfel de nativ ti-l vei aminti multa vreme.

Citeşte mai mult pe studentie.ro