Horoscop: În ce relaţii să rămâi cu fostul, în funcţie de zodia lui

Te-ai despărţit de iubitul tău, dar nu vrei să se termine totul aici? Foarte multe cupluri aleg să păstreze legătura chiar şi după despărţire, în calitate de prieteni, însă lucrurile nu se termină mereu cu bine în astfel de situaţii.

RomaniaTV.net
18 mart. 2014, 09:30
Horoscop: În ce relaţii să rămâi cu fostul, în funcţie de zodia lui

Chiar daca la inceput veti vorbi destul de des, va veti da sfaturi unul altuia sau pur si simplu veti petrece timpul impreuna, doar ca amici, trebuie sa fii constienta ca toate aceste lucruri te pot afecta.

Daca vrei sa iei decizia cea mai buna, astrele iti vin in ajutor. Iata in ce relatii ar fi indicat sa ramai cu fostul tau iubit, in functie de zodia in care el s-a nascut.

Citeşte şi Foc şi apa? Compatibilitatea în relaţia de cuplu în funcţie de elementele care vă guvernează HOROSCOPUL

Berbec

Acestui barbat ii place sa traiasca in prezent, asa ca poate fi dispus oricand sa lase trecutul in urma, indiferent daca a suferit sau nu de pe urma relatiei cu tine, si va dori sa ramaneti prieteni in continuare. Daca vrei ca relatia voastra de prietenie sa fie una frumoasa, in care sa ai alaturi un om de incredere, nu trebuie sa-i aduci deloc aminte cu ce a gresit fata de tine si nici cat de mult ai suferit.

Taur

Este foarte greu sa pastrezi o relatie de prietenie cu acest barbat, pentru ca el este foarte suparacios si gelos. Odata parasit, el va profita de orice ocazie sa te ironizeze sau sa-ti dovedeasca in continuare ce ai pierdut. Totusi, daca vrei sa ramaneti prieteni in continuare, trebuie sa te inarmezi cu foarte multa rabdare si sa stii cum sa-i explici orice lucru. Nu lua in seama rautatile pe care le va face.

Horoscop: Cum va decurge relaţia cu un bărbat mai mic decât tine, în funcţie de zodia lui

Gemeni

Acest barbat este cu dus si intors, fiind foarte sociabil, ai putea crede ca este capabil sa pastreze o relatie civilizata, de prietenie, insa trebuie sa fii constienta de faptul ca el nu face nimic fara sa aiba ceva de castigat…daca vrei sa ramai in relatii bune cu el, trebuie sa-i ignori defectele si sa-l lasi sa exprime exact ceea ce gandeste.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.