Horoscop ÎNAPOI LA ŞCOALĂ. Cum te vei descurca în funcţie de zodie

Înapoi la şcoală. Cu mic cu mare, am deschis din nou porţile şcolilor. Dar cât de pregătiţi suntem pentru începerea şcolii? Iată horoscop înapoi la şcoală. Cum te vei descurcă în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
10 sept. 2018, 19:21
Horoscop ÎNAPOI LA ŞCOALĂ. Cum te vei descurca în funcţie de zodie

Berbec

Berbecul este nerabdator. Ii place ceea ce este nou si vrea sa experimenteze. Daca n-ai cumparat lucruri noi pentru scoala, ar fi bine sa o faci. Garderoba noua, incaltari noi. Chiar si o agenda in care sa treaca proiectele importante.

Taur

Iubitorul de lux si relaxare va duce dorul lenevelii din vara. Il va ajuta sa treaca mai usor peste inceperea scolii o garderoba noua si cat mai moderna. Tonurile de pamant (ca si zodia) pentru haine, dar si culorile stralucitoare pentru accesorii il vor stimula. Nu uita de ceasul desteptator ca sa-l poti trezi.

Gemeni

Geamanul vrea sa fie seful clasei, asa ca este pregatit de start. Asigura-te ca i-ai luat tot ce trebuie de la caiete pana la creioane. Si nu uita de internetul de mare viteza pentru ca Geamanul socializeaza, atat offline, cat si online. Mai e nevoie si de un dictionar sau o enciclopedie care sa stavileasca pofta de cunoastere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.