HOROSCOP început de aprilie, cu Cristina Demetrescu. Zodiile trebuie să aibă mare grijă! Viața lor s-ar putea schimba!

Cristina Demetrescu a venit cu devăluiri fabuloase. Astrologul a vorbit despre surprizele cu care se vor confrunta nativii zodiacului în prima parte a lunii septembrie.

28 mart. 2022, 17:16
HOROSCOP început de aprilie, cu Cristina Demetrescu. Zodiile trebuie să aibă mare grijă! Viața lor s-ar putea schimba!

HOROSCOP început de aprilie, cu Cristina Demetrescu. Zodiile vor trebui să nu aplece urechea la ceea ce se va spune în perioada următoare, având în vedere că va fi un val mare de dezinformări.

HOROSCOP început de aprilie, cu Cristina Demetrescu. Iată ce spun astrele

“Pe data de 5 aprilie, Venus (Micul noroc) intră în Pești. Un lucru bun pentru că Venus (Micul noroc), care este până la urmă și o planetă a păcii intră în zodia Pești, ceea ce înseamnă că lucrează puțin mai bine. Până pe 14 aprilie vor fi tot felul de prostii, minciuni, dezinformări. Trebuie să fim extrem de atenți. Vom scăpa de minciuni. Vom avea Lună Nouă în zodia Berbecului, ceea ce vom descoperi că suntem puternici. ”, a spus astrologul.

Citește și: Horoscop rune 28 martie – 3 aprilie 2022. Zodia care e necesar să fie mai sinceră cu cei din jur. Numai așa le puteți câștiga încredere
Cristina Demetrescu a vorbit și despre rolul astrelor în cel mai recent scandal de la gala Premiilor Oscar.

„Azi e o zi proastă și mă bucur că se va vorbi despre pumnul pe care i l-a dat Will Smith lui Chris Rock. Știi de ce? Pentru că Vărsătorul guvernează cinematografia. Pentru că s-a întâmplat ceva acolo, un eveniment care va fura ca să spunem așa atenția zilei de astăzi. Însă, aceste planete care sunt azi pe 28 martie și pe 4 aprilie sunt practic conjuncturi foarte proaste. (…) Faptul că Will Smith aseară i-a dat un pumn lui Chris Rock asta poate să înseamne că salvează planeta… pentru că practic toată atenția se duce către lucrul acesta. Știu că pare bizar ceea ce vă spun dar se mută atenția”, a explicat astrologul.

Horoscopul este o previziune astrologică pentru o anumită perioadă de timp, acesta se realizează în urma unor analize a planetelor. Horoscopul este o previziune generală, pentru o previziune individualizată este necesară analiza astrogramei natale suprapusă peste astrograma zilei respective.

În anul 2013, un român din trei considera că interpretarea viselor îl poate ajuta în viața de zi cu zi și că horoscopul este o modalitate eficientă de a anticipa evenimentele.[1]

 

Citește și: Horoscop Urania 26 martie – 1 aprilie 2022. Luna Nouă în Berbec ne ajută să ne înfruntăm temerile, să evoluăm pe plan personal şi spiritual şi vine cu schimbări majore