Horoscop iulie 2016: Fecioara, zodia care va avea parte de multe evenimente

Horoscop iulie 2016. Luna aceasta o zodie anume va avea parte de multe evenimente deosebite.

10 iul. 2016, 14:10
Horoscop iulie 2016: Fecioara, zodia care va avea parte de multe evenimente

Horoscop iulie 2016 . Luna lui Cuptor este fără doar şi poate luna Fecioarelor. Continua sa fie anul lor, insa trebuie sa fie atente la anumite detalii care sunt tot mai evidente in aceasta luna.

Dragă Fecioară, ai nevoie de pansamente pentru inima.

Va trebui sa impaci viata amoroasa cu cea sociala. Va fi foarte greu sa iti stapanesti izbucnirile geloase in public, insa daca reusesti sa iti infranezi anumite stari vei reusi sa te insanatosesti spiritual. Toata lunea iulie va fi o vindecare din punct de vedere amoros.

Citeşte şi Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 11-17 iulie

Ai nevoie de multe pansamente pentru inima si iti vei da seama de cat de importante sunt cuvintele unor persoane pe care nu le-ai bagat in seama, imbratisarea cuiva drag, o privire de incurajare, un simplu „Poti”.

Pe 12 iulie s-ar putea sa te impaci cu o fosta iubire sau sa cunosti pe cineva nou. Atentie, „nou” inseamna si felul in care vei vedea un fost partener. Acesta poate aparea in viata ta cu totul diferit. Vei descoperi la el acele caracteristici pe care nu le-ai gasit in trecut. Vei constata ca s-a schimbat, ca experienta avuta cu tine l-a maturizat suficient de mult incat sa iti ofere acum toata atentia pe care i-ai reprosat-o in trecut.

Continuarea pe teotrandafir.com.


loading...