HOROSCOP IUNIE: Cum stai cu dragostea, în funcţie de zodie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna iunie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta.

RomaniaTV.net
30 mai 2018, 06:29
HOROSCOP IUNIE: Cum stai cu dragostea, în funcţie de zodie

FECIOARA

Când credeai că lucrurile reintră pe făgaşul normal, apare ceva care îţi dă lumea peste cap şi te întoarce din drum.

E şi vina ta pentru că te laşi influenţată şi pui la suflet tot ce auzi. E necesar să găseşti un echilibru între patosul cu care îţi trăieşti viaţa şi idealul tău de relaţie. Cu siguranţă doar aşa vei ajunge să ai parte de liniştea mult dorită. Înainte de toate, trebuie să realizezi că nu poţi controla totul!

BALANTA

Din păcate, în ultima perioadă te-ai cam schimbat şi nu îţi mai pasă de dorinţele partenerului de viaţă.

Dacă până acum erai dispusă să faci mai multe sacrificii pentru acesta, fie că era vorba de mofturi sau lucruri importante, de luna aceasta devii mai egoistă şi pui pe primul loc binele tău. Din păcate pentru tine, nu realizezi că dacă faci asta vei fi mai bine doar pe plan social, însă nu şi în dragoste.

Citeşte şi Horoscop țigănesc luna iunie 2018. Pentru cine bat clopotele de nuntă, cum stă fiecare zodie cu banii

SCORPION

Dacă eşti singură, luna aceasta vei realiza că e bine să nu ai idealuri imposibile şi nici pretenţii exagerate de la un potenţial viitor partener.

Datorită acestei atitudini schimbate şi a faptului că laşi garda puţin mai jos, ai toate şansele să te apropii de o persoană care te poate face fericită. Abia după ce vei încerca îţi vei da seama că tot ce ai făcut până acum a fost complet greşit.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.