Horoscop iunie Mariana Cojocaru. Trecutul karmic vă ajunge din urmă. Eclipsele ţin zodiile între ciocan şi nicovală

Pentru că ne aflăm între două eclipse, urmează o perioadă extrem de complicată pentru mai multe zodii.

03 iun. 2021, 18:49
Horoscop iunie Mariana Cojocaru. Trecutul karmic vă ajunge din urmă. Eclipsele ţin zodiile între ciocan şi nicovală

Horoscop iunie Mariana Cojocaru pentru zodia BERBEC

Berbec- Perioada dintre cele două Eclipse vă poziționează între ciocan și nicovală. Cu compatibilități și parteneri cu tot(dragoste, carieră, sănătate, business, studii, credite, justiție terestră și divină). Între ciocan și nicovală vor fi și Balanțele, Gemenii, Săgetătorii, Peștii (Axa Karmică), Fecioarele, Racii, Capricornii (Pluton Retrograd), Taurii, Scorpionii, Leii și Vărsătorii, acum cu Saturn Retrograd…

Horoscop pentru zodia TAUR
Taur- Perioada dintre cele două eclipse își va pune amprenta puternic asupra sănătății, mai ales că Lilith își va arăta adevărata față. Multe secrete vor ieși la lumină, inclusiv la nivel macro( zona socio-politică). La nivel micro, veți vedea trădări, plânsete(dragoste, familie, copii), dispariții și morți ciudate, accidente, evenimente șoc, neașteptate, care pot da multora întreaga viață peste cap (PUNCT).

Horoscop iunie Mariana Cojocaru pentru zodia GEMENI
Gemeni- Dacă vă anunțam deja de la Berbec și Taur că destinul vostru va fi prins în menghină, să știți că nu-i de joacă. Cum nu-i de joacă cu Karma perioadelor acestea tulburi. De aceea astrograma kamică a fiecăruia îmi dă repere orientative care mă ajută să vă îndrum prin acest labirint existențial, analizându-vă chiar viețile anterioare. Acolo sunt piesele lipsă ale puzzle-ului de destin individual.

Horoscop pentru zodia RAC
Rac- Dubla opoziție Marte-Lună, Marte-Pluton Retrograd vizează starea de spirit, sănătatea, relația matrimonială sau sentimentală(că unii nu sunt căsătoriți). Cum este perioada dintre cele două eclipse, este marcat un blocaj, inclusiv pe carieră sau business(orientare profesională, relația cu străinătatea, copii, etc). Probleme care țin de acte(contracte, notariat, justiție, credite,ș.a). Inclusiv alegerea corectă a casei.

Horoscop iunie Mariana Cojocaru pentru zodia LEU
Leu- Știți povestea cu capsatorul?! E capsator de hârtie, vă sare capsa sau sunteți cu capsa pusă? Nu de alta, dar vă poate afecta sănătatea în astfel de vremuri grele! Cineva vă capsează în dragoste, că iubirea e altceva. Ceva rar, de care foarte puțini au parte în viața asta de penitență… Și vă mai mirați cum se destramă cuplurile. Mai ales că nici nu se interesează dinainte dacă sunt compatibili (eclipse=șoc).

Horoscop pentru zodia FECIOARĂ
Fecioara- Dar povestea cu ce ai fost, ce ești și ce vei fi o știi?!(ca să iasă rima, corect este:o știți!). Că tot este o mini-acalmie, care urmează să se delăntuie pe analiza generală a perioadei, nu cea personală. Toți zic că știu ce sunt, când în realitatea este mai important trecutul karmic (cu ce au fost în viețile lor anterioare, ca să poată evolua corect pentru viitor).

Horoscopul verii 2021, cu Cristina Demetrescu. Ce zodii rămân leftere în vacanţă, cine simte fluturi în stomac
Horoscop iunie Mariana Cojocaru pentru zodia BALANȚĂ
Balanță: Dragostea și devenirea sunt două subiecte stringente cerute de toți, iar voi nici nu știți cu cine sunteți compatibili… că nu e contabilitate iubirea! Aminteam la Fecioară de Noica și cartea lui de referință, pe care v-am recomandat-o de câteva ori. Ați văzut în trecut emisiunile și scrierile mele? Dacă nu, să știți că vă bag în restanțe, ca la Facultate: Saturn RX. Că doar nu v-am întrebat de Crestomație!

Horoscop pentru zodia SCORPION
Scorpion- Ați citit acest Horoscop Săptămânal, că și voi sunteți între ciocan și nicovală în dragoste, pe carieră sau cu ceva restanțe pe sănătate. Nu aveți timp? Vedeți ce le-am scris Fecioarelor și Balanțelor. Dar ce faceți? Sunteți practicanți de sport național? Aruncatul cu privirea e la alții. Scorpionii și Săgetătorii trec la fapte: de aceea de cele mai multe ori sunteți amanți sau vă luați între voi: Trădare!

Citeşte mai multe pe kfetele.ro

Horoscop iunie 2021. Adevaruri de la rune, ce mesaj au pietrele mistice pentru fiecare zodie