Horoscop JOI 28 IANUARIE 2021. E ziua Lunii pline in Leu. Te simti VIP?

Iata horoscopul zilei de azi JOI 28 IANUARIE 2021. Este ziua Lunii pline in Leu. Si nu poate fi decat o zi regala, asa cum este si semnul in care se afla acum Luna.

28 ian. 2021, 00:19
Horoscop JOI 28 IANUARIE 2021. E ziua Lunii pline in Leu. Te simti VIP?

Horoscop JOI 28 IANUARIE 2021.

Norocosul Jupiter face conjunctie cu Soarele, la fel ca Venus si Pluto. O zi in care te simti VIP!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop JOI 28 IANUARIE 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Multi oameni trag de tine pentru diverse actiuni si poate fi in interesul tau sa ii mentii fericiti. Nu par preocupati de calitatea a ce faci cat sa te vada ca faci ceva, deci nu are sens sa pui presiune pe tine. Nu exista o varianta gresita aici pentru ca orice efort facut de tine va fi apreciat. Este o situatie castigatoare pentru tine, deci renunta la tensiune.

Horoscop JOI 28 IANUARIE 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Ai putea fi cu ochii pe o reducere importanta la ceva pentru care ai tot adunat bani, dar nu te grabi chiar acum sa faci cumparaturi. Inca trebuie sa prospectezi mai multe variante, macar de dragul de a te bucura de acest proces de alegere. Nu e intelept sa reactionezi rapid la o veste ce ar suna bine. Ia informatia dar nu iti reconfigura viata in jurul ei. Asteapta putin pana sa iti faci un nou plan de cumparaturi.

Horoscop JOI 28 IANUARIE 2021  GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Da, viata ta este in controlul tau dar asta nu inseamna sa nu asculti deloc de sugestiile altora din cand in cand. Ia la studiat sfaturile recente de la prieteni si familie chiar daca ce ti se spune ti se pare infricosator. Uneori oamenii trebuie impinsi sa faca un salt inainte cu credinta si cine sa dea asemenea imbolduri decat cineva ce te iubeste ? Intri intr-o faza de noi posibilitati – prinde cateva si vezi unde te duc.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 28 IANUARIE 2021. E vremea sa fii sincer!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 28 IANUARIE 2021. Este ziua Lunii pline in Leu. E puternica, e regala, e iluminatoare. Luna face opozitie cu Jupiter si Saturn in Varsator, cuadragura cu Marte si Uranus. Totul este despre prezenta de spirit, despre nobilitate, despre curaj. A venit momentul sa faci galagie, sa-ti arati frumusetea, mandria. E vremea sa fii sincer cu tine insuti!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:
Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Te simti nesigur din punct de vedere emotional. Din aceasta cauza s-ar putea sa te grabesti sa sa tragi concluzii pripite in privinta relatiei de cuplu. Daca esti singur, bucura-te de aceasta perioada lipsita de griji. Dragostea pluteste in aer asa ca flirteaza si distreaza-te!

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Se anunta momente tensionate in relatia de cuplu asa ca trebuie sa-ti pastrezi calmul astfel incat situatia sa nu degenereze. Esti inca in cautarea sufletului pereche? Deja l-ai gasit! Vei realiza in curand ca persoana pe care ai intalnit-o cu putin timp in urma poate fi aleasa. Viata ta sentimentala se poate schimba in bine, incepand chiar din aceasta seara.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Anumite probleme din trecut iti ameninta viata de cuplu. Incearca sa eviti aducerea trecutului in orice conversatie cu partenerul. Mai bine petreceti timp de calitate impreuna si faceti planuri frumoase de viitor. Daca esti singur, nu trebuie sa-ti faci griji. Sex appeal-ul persoanal se afla la cote inalte, iar prezenta ta nu scapa niciodata neremarcata. Fii rabdator si nu-ti ignora abilitatea de a sti care este persoana care ti se potriveste cel mai bine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop TAROT pentru Luna plina in Leu. Mesajul cartilor de tarot pentru zodii. Nu te lasa impiedicat de mandrie!