Horoscop Kabbalah: Tribul mistic al zodiei tale

Poate cel mai important lucru care deosebeste horoscopul Kabbalah de toate celelalte instrumente asemanatoare din alte culturi este faptul ca acesta nu isi propune sa faca profetii despre viitorul fiecaruia dintre noi, scrie Kudika.ro.

18 iun. 2014, 07:14
Horoscop Kabbalah: Tribul mistic al zodiei tale

Berbec – Nissan

Zodia isi are originile in tribul lui Beniamin. Despre acesti nativi se spune ca intra sub protectia lui Ma’admiel. In orice caz, ei stiu cu siguranta sa isi faca prieteni si sunt in stare sa imparta totul cu cei pe care ii iubesc.

Problema este ca se ajunge destul de greu la inimile lor si pot da dovada de mult egoism la inceputurile unei relatii. Daca vrei sa legi ceva special cu un om nascut sub acest semn, trebuie sa ai foarte multa rabdare si sa fii pregatit sa faci sacrificii enorme.

Citeşte şi Horoscop african: Numele sufletului tău şi personalitatea ta, în funcţie de ziua în care te-ai născut

Sunt o companie placuta insa nu poti avea incredere in cuvantul lor. Le place sa fabuleze si fac acest lucru cu talent si convingere. Desi nu au intentii rele, acest obicei al lor poate rani oamenii apropiati pe care ii vor pierde daca nu stiu sa compenseze acest neajuns.

Taur – Iyyar

Cei nascuti in luna lui Iyyar fac parte din ordinul Haniel iar originile lor sunt din tribul Reuben. In general, in aceasta perioada se nasc oamenii care au o inclinatie speciala pentru frumos si pot gasi acest lucru in detalii care le scapa celorlalti.

Citeşte şi HOROSCOP: MENIREA SPIRITUALĂ a semnelor zodiacale

Sunt inzestrati cu foarte mult bun gust si au o infatisare aparte. Pe cat sunt de eleganti, pe atat sunt de discreti. Sunt destul de introverti si din aceasta cauza nu isi fac foarte multi prieteni de-a lungul vietii insa cei pe care ii au, ii vor pastra toata viata.

HOROSCOPUL DULCIURILOR: Ce preferi în funcţie de zodie

Chiar daca o cariera este importanta pentru ei, acesti nativi se simt foarte bine si in spatiul domestic. In anii de maturitate, cei mai multi dintre ei se vor dedica in totalitate vietii de familie si vor prefer, cel mai probabil, sa lucreze de acasa.

Gemeni – Sivan

Nativii celui de-al treilea semn zodiacal s-au nascut sub protectia lui Rafael iar zodia isi are originea in tribul lui Simon.

Sunt persoane foarte placute care au mult succes in dragoste si isi pot gasi perechea inca din cei mai fragezi ani ai vietii. Chiar si asa, iubirea nu este un dat si trebuie sa lupte pentru ea. Au o natura duala si daca in orice alt domeniu, acest lucru reprezinta un avantaj, atunci cand vine vorba de viata personala, pot avea de pierdut daca se joaca cu sentimentele partenerului.

Citeşte şi Ce spune zodiacul despre sexualitatea femeilor

Altfel, sunt o incantare si un sprijin nu doar pentru familie ci si pentru cei din mediul profesional. Ascensiunea lor va fi rapida pentru ca nu le este teama sa spuna ce cred si nici sa isi asume riscuri.

Restul horoscopului Kabbalah pe Kudika.ro.