Horoscop: Karma ta în funcţie de zodie. Află ce greşeli trebuie să repari ca să ai o viaţă mai bună

Prin karmă este înţeles un concept filosofic-religios prin care fiecare acţiune fizică sau spirituală are în mod inevitabil o urmare. Aceasta nu se manifestă neapărat în actuala viaţă.

RomaniaTV.net
25 nov. 2015, 12:53
Horoscop: Karma ta în funcţie de zodie. Află ce greşeli trebuie să repari ca să ai o viaţă mai bună

Karma nu inseamna ceva rau si nu are decat o legatura extrem de vaga cu ideea crestina de pacat. Nu este o pedeapsa, este pur si simplu legea firii, unde ceea ce semeni, aia culegi. Faptele bune se vor intoarce candva la tine, la fel ca si cele negative.

Zodiile de foc: Berbec, Leu si Sagetator

Acesti nativi sunt legati de karma evolutiei Eului. Berbecii, Leii si Sagetatorii sunt de parere ca ceea ce am fost si am iubit se pierde in neant sau se reintoarce in materie inerta.

Pentru cei nascuti sub aceste zodii, iubirea este posibila doar daca entitatea exista si ii poate incalzi pe ceilalti cu focul sau interior.

Citeşte şi  Horoscop: Dragostea pluteşte în aer. Zodii care îşi întâlnesc sufletul-pereche în 2016

Prevalenta semnelor de foc intr-o tema natala poate indica fie ca entitatea nu si-a putut rezolva suficient personalitatea in vietile precedente, iar acum trebuie sa faca acest lucru, fie tocmai contrariul.

Zodiile de aer: Gemeni, Balanta si Varsator

Gemenii, Balantele si Varsatorii prezinta o karma legata de spirit. Aceste persoane sunt libere si flexibile, independenta lor fiind geniul, dar si capcana acestor semne intelectuale.

Zodiile de aer s-au refugiat in vietile anterioare in idei abstracte, pentru a evita responsabilitatile.

Defectul general al semnelor de aer este orgoliul, dispretul suveran al realitatilor biologice.

Citeşte mai mult pe studenţie.ro