Horoscop karmic vara 2022. Ce zodii vor avea o vacanţă nebună. Dragostea dă târcoale!

Luna august poate aduce un moment extrem de frumos din punct de vedere sentimental, poate o cerere în căsătorie sau măcar o logodnă.

04 iul. 2022, 08:08
Horoscop karmic vara 2022. Ce zodii vor avea o vacanţă nebună. Dragostea dă târcoale!

Horoscop karmic vara 2022.  Se vor schimba câteva lucruri în felul în care unele zodii percep realitatea și vor acționa în consecință.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) au o vară pe care n-o vor uita ușor niciodată. Gemenii întâmpină câteva probleme de ordin financiar în luna iunie.

Iulie vine cu așezare în zona banilor, iar în august, lucrurile vor fi și mai bune pentru ei pe toate planurile. Vărsătorii au trei luni în care vor face câteva cuceriri importante. Au un noroc de invidiat în dragoste.

Top 4 zodii lovite de ghinion în următoarea perioadă. Dezamăgiri pe toate planurile

Cu dragostea vor sta bine și Balanțele, mai ales în a doua jumătate a lunii august. Iunie și iulie vin cu multă muncă.

Zodiile de apă (Rac, Pești, Scorpion) au trei luni în care își vor încărca forțele pentru ceva măreț ce va veni abia la toamnă. Putem spune că pentru Pești și Scorpioni sunt luni de sacrificiu.

Ei, spre deosebire de harnicii Raci, au fost mai leneși și trebuie să tragă din greu. Racii culeg roadele ingeniozității și eforturilor lor.

Horoscop karmic vara 2022. Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) vor călători aproape toată vara. Săgetătorii sunt cei mai plimbăreți din nativii de foc.

Luna august poate aduce un moment extrem de frumos din punct de vedere sentimental, poate o cerere în căsătorie sau măcar o logodnă.

Patru zodii care vor avea o viață îmbelşugată! Ei sunt născuţi să aibă noroc

Leii sunt pe cai mari. Talentul lor, creativitatea de care dau dovadă vor fi remarcate de cine trebuie. Și pentru Berbeci este o perioadă extrem de bună, mai ales dacă ne referim la lunile iulie și august când pot da lovitura în afaceri.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o vară plină de provocări. Capricornii sunt ceva mai istoviți de muncă și de disensiunile cu cei din jur. Fecioarele și Taurii, în schimb, sunt pe karmă pozitivă. Au numai motive de bucurie!

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum poți face bani, în funcție de zodie. Oportunităţi uriaşe până în 2026
Prin karma (sanscrită: कर्म, karman, pali: kamma – efect, faptă) este înțeles un concept filosofic-religios, prin care fiecare acțiune – fizică sau spirituală – are în mod inevitabil o urmare. Aceasta nu se manifestă neapărat în actuala viață.

Karma” înseamnă acțiune. Pentru a înțelege mai bine conceptul de karma, Swami Vivekananda în cartea sa, „Raja Yoga”, folosește exemplul unei pietre aruncate în vid (unde forța gravitațională a planetelor nu există). Orice piatră arunci în acest mediu se va întoarce în cele din urmă la tine, cu un impuls (masă x viteză) egal cu cel pe care l-ai folosit pentru a o arunca. În același fel, orice acțiune se întoarce în cele din urmă, egal și in aceeași formă, la cel care a inițiat-o.

De ce nu este acest concept evident pentru noi toți? Explicația yoginilor himalaieni este: „pentru că uităm”. Uneori, efectul acțiunilor din trecut se manifestă la un moment ulterior în aceeași viață, alteori se actualizează doar într-o viață viitoare, când condițiile sunt propice. Chiar și când se manifestă în viața actuală, noi am uitat de mult acțiunea respectivă. Și nici nu putem vedea întotdeauna legătura, pentru că ea nu este doar la nivelul fizic, material. Căile „Domnului” nu sunt întotdeauna ușor de înțeles. Este nevoie de o adâncă profunzime spirituală.

Chiar mai dificil este să poți vedea conexiunea cu o faptă dintr-o viață anterioară, mai ales când cei mai mulți dintre noi ne întrebăm încă dacă așa ceva chiar există.

Karma nu înseamnă neapărat ceva rău, și nu are decât o legătură extrem de vagă cu ideea creștină de „păcat”. Nu este o pedeapsă. Este pur și simplu legea firii, unde ceea ce semeni, aceea culegi. Faptele bune se vor întoarce cândva la tine, la fel ca și cele negative. Depinde ceea ce proiectezi în viață, în fiecare moment.

Pe scurt, karma este un concept religios și filosofic prin care fiecare activitate, decizie fizică sau spirituală are o urmare obligatorie, pozitivă sau negativă.