Horoscop karmic. Zodiile de foc au o săptămână plină de protecție divină, zodiile de pământ sunt puse pe fapte mari, zodiile de aer numără bani

Conform celui mai nou horoscop karmic, valabil pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2023, Berbecii vor primi tot felul de semnale de la Univers, unele chiar avertismente despre ce trebuie să schimbe pentru a avea parte de liniște sufletească.

14 nov. 2023, 13:40
Horoscop karmic. Zodiile de foc au o săptămână plină de protecție divină, zodiile de pământ sunt puse pe fapte mari, zodiile de aer numără bani
Horoscopul karmic pentru a doua jumătate a anului

Horoscop karmic. Este o perioadă în care se tranșează multe lucruri și se pot schimba unele dintre cele mai profunde credințe și principii.

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu)

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o săptămână plină de protecție divină. Berbecii și Leii se consfătuiesc cu anumite persoane în legătură cu anumite afaceri pe care vor să le pună la cale. Săgetătorii se ocupă de treburile casnice și fac tot felul de progrese ce îi ajută din punct de vedere emoțional.

Zodiile de pământ Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară)

Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară) sunt puse pe fapte mari. Își doresc foarte mult să dovedească anumite lucruri, pentru că au senzația că munca lor este pusă la îndoială.Taurii nu mai suportă să le fie contestată munca, mai ales că oamenii care fac asta li se par complet nepregătiți să critice. Fecioarele au planuri mărețe și pot face o impresie neașteptată la locul de muncă. Capricornii încep o nouă etapă din viața lor profesională. Sunt puși pe treabă și devin o sursă de inspirație și pentru cei din jur.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au parte de momente unice alături de cei dragi. Racii unt extrem de binevoitori și vor deveni salvatori pentru anumite persoane care le cer ajutorul. Scorpionii se simt în largul lor. Primesc aprecieri și cuvinte de bine de la cine nu se așteaptă. Cât despre Pești, aceștia fac pace cu anumiți inamici și află că au avut preconcepții în legătură cu anumite persoane. E o perioadă de lecții de viață.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță)

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) sunt puse în fața unor fapte împlinite. Dau de tot felul de oameni care o fac pe cocoșii în fața lor și vor să le arate cum funcționează lumea. Pentru Gemeni, perioada va veni cu tot felul de situații care mai de care mai interesante în aspect relațional. Devin mai tandri, mai ascultători, mai iubitori, mult mai plini de entuziasm.Balanțele și Vărsătorii fac tot mai multe eforturi să se integreze în anumite cercuri sociale. Realizează că ideile lor nu sunt chiar atât de nerealiste.

Horoscop Berbec (23 iulie – 22 august)

Această săptămână aduce vești bune pentru zodia berbec la capitolul bani. Chiar de la început de săptămână reușește să rezolve o problemă legată de o sumă de bani și chiar poate să obțină niște venituri suplimentare. Iar la mijloc de săptămână se axează pe o persoană și încearcă să o cunoască mai bine. De asemenea, mai poate planifica un eveniment sau o călătorie importantă din viața lor. Este o săptămână în care berbecii pot trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atent atunci când conduce o mașină sau face activități fizice.

Minerva prezintă „urzeala astrelor” pe final de 2023. Ce schimbări apar la nivel mondial și personal, e rost de câştig!

Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurii trec printr-o săptămână plină de provocări la locul de muncă. Lucrurile nu merg deloc bine, în legătură cu niște oamenii cu care colaborează sau cu care trebuie să aibă niște înțelegeri. Din fericire, în a doua partea săptămânii taurii își dau seama care este adevărata problemă. Astrele mai arată că în această perioadă taurii pot fi observați de o persoană important și poate primi chiar o propunere interesantă. Stelele arată că taurii nu vor mai avea probleme de sănătate, dar se pot simți destul de obosiți din cauza muncii, care nu se mai termină.

Horoscop karmic Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii se distrează de minune în această perioadă, pentru că au mult timp la dispoziție și scapă de câteva responsabilități. În prima jumătatea săptămânii gemenii se concentrează pe cele mai importante lucruri și oamenii din viața lor. Este o perioadă fericită din viața lor, fiindcă sunt înconjurați de persoane care le vor bine. De asemenea, la capitolul dragoste pot intervine niște schimbări, pe care gemenii de mult timp le aștepta. La capitolul sănătate, totul merge bine, dar astrele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, deoarece lucrurile se pot schimba radical.

Horoscop karmic Rac (22 iunie – 22 iulie)

Astrologii spun că racii se distrează de minune în această perioadă și dedică foarte mult timp autocunoașterii. În prima jumătatea săptămânii reușesc să scape de o povară, care îi făceau zilele triste. De asemenea, nu se rușinează să vorbească deschis despre problemele din familie. Poziția planetelor arată că racii nu sunt gata să cedeze sau să renunțe la ceva extrem de important pentru ei. La capitolul sănătate lucrurile merg mai bine, în special dacă ați suferit ceva timp în urmă de o afecțiune. Nu uitați să vă echilibrați emoțiile, pentru a nu vă stresa în zadar.

Horoscop Leu (23 iulie – 22 august)

Leii descoperă ceva nou în propria persoană și își dă seama că poate mai mult, decât se așteptă cei din jur de la ie. În prima jumătatea săptămânii, leii sunt în centrul atenție datorită unei acțiuni sau unui cuvânt spus la timpul potrivit. Astrologii subliniază că au toate șansele în această perioadă să își schimbe complet atitudinea față de o persoană, fiindcă îi demonstrează că poate fi și altfel. Stelele arată că această zodie nu va avea probleme legate de sănătate în săptămâna 13-19 septembrie, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr consumat zilnic!

Horoscop Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioarele au motive să se bucure, pentru că obțin ce își doresc în această perioadă pe plan profesional. Fecioarele au suficiente argumente și motive de ce trebuie să fie ei pe primul loc. În așa mod, în această săptămână scoate la iveală multe informații ascunse. În a doua partea săptămânii poate lua o decizie spontană de a pleca într-o excursie, călătorie sau vacanță cu niște persoane apropiate. Iar la capitolul sănătate se pot evidenția cu o imunitate foarte bună, pentru că trec rapid peste afecțiuni și boli.

Horoscop karmic Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

În această perioadă balanțele vor avea parte de unele avansări. Se pare că cineva o să-i evidențieze foarte mult și balanțele vor avea ocazia să își propună propriile idei și viziuni. În a doua jumătatea săptămânii îi așteaptă o noutate, care fără îndoială o să-i schimbe unele planuri. De asemenea, acest nativ mai are și noroc la dragoste, întrucât poate cunoaște un om special. Stelele mai arată că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Astrologii subliniază că în această perioadă scorpionii au noroc la dragoste și au toate șansele să cucerească persoana pe care a pus ochii. În cazul nativilor singuri, astrele arată că sunt extrem de seducători și atrăgători. Astfel, știu să vorbească și să scoată în evidență cele mai bune calități. Iar cei care deja fac parte dintr-un cuplu, astrele scot în evidență faptul că pot să descopere ceva foarte interesant la partenerul de viață. Sau chiar va încerca să vă impresioneze printr-un gest. La capitolul sănătate scorpionii trebuie să acorde mai multă atenție alimentație, fiindcă organismul lor are nevoie de o cantitate mai mare de vitamine și minerale în această săptămână.

Horoscop karmic Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetătorii apar în cele mai potrivite momente în această săptămână și poate avea noroc la bani. Astrele subliniază faptul că acest nativ are o gândire extrem de rapidă și acest lucru o să-i ajute să evolueze la capitolul bani. În a doua jumătatea săptămânii, stelele arată că multe lucruri se pot schimba în viața personală a zodiei săgetător, fiindcă câțiva oamenii au un comportament inadecvat. Poziția planetelor arată că acest nativ au o sănătate destul de puternică în această săptămână și tot datorită alimentației bogate în vitamine. Cu toate acestea, ar fi bine să fiți mai atenți atunci când ridicați greutăți.

Horoscop Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii trec printr-o perioadă mai dificilă la capitolul dragoste. S-ar putea ca unele neînțelegeri să se transforme în mari probleme pentru ei. Cu toate acestea, până la final de săptămână își dau seama care a fost adevăratul motiv a unei schimbări majore din parte partenerului de viață. Poziția planetelor arată că la locul de muncă îi poate aștepta niște surprize plăcute, care pot influența orarul lor. Stelele mai arată că această zodie nu va avea probleme de sănătate, deoarece are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni.

Nu aduce anul ce aduce Luna Nouă în Scorpion! Nadd Hu a explicat cât de radicală va fi schimbarea: „Am pășit într-o nouă eră a vieții”

Horoscop karmic Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Astrologii spun că vărsătorii sunt campionii săptămânii, fiindcă au parte de o perioadă extrem de productivă la locul de muncă. Vărsătorii sunt mai înțelepți și nu se grăbesc atunci când este timpul să ia o decizie majoră. În a doua jumătatea săptămânii, poate renunța la ceva important din viața lor. De la început poate suferi destul de mult, dar pe parcursul zilelor își vor da seama că așa e cel mai bine pentru ei și viitorul lor. Astrele scoate în evidență faptul că vărsătorii nu vor avea probleme grave de sănătate în această săptămână, dar este foarte important să fie mai atenți atunci când fac sport sau unele activități care necesită efort fizic.

Horoscop Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii primesc multe surprize în această perioadă și toate sunt legate de viața lor personală. Astrologii menționează că este o săptămână cu multe momente de neuitat alături de oamenii apropiați. Stelele mai arată că peștii pot obține și o sumă de bani în urma unui proiect sau eveniment important. Iar la locul de muncă apar schimbări, care o să-i placă și poate chiar o să aibă mai mult timp liber. La capitolul sănătate, stelele scot în evidență că pot apărea niște probleme cu digestia, care trebuie rezolvate destul de repede. Nu vă puteți permite să vă îmbolnăviți în această săptămână.