Horoscop karmic. Zodiile de pământ pot fi puternic afectate de karma negativă a celor din jur

Conform celui mai nou horoscop karmic, valabil pentru săptămâna 6-12 martie 2023, Berbecii vor primi tot felul de semnale de la Univers, unele chiar avertismente despre ce trebuie să schimbe pentru a avea parte de liniște sufletească.

07 mart. 2023, 15:01
Horoscop karmic. Zodiile de pământ pot fi puternic afectate de karma negativă a celor din jur

Horoscop karmic pentru săptămâna in curs. Conform celui mai nou horoscop karmic, pentru săptămâna in curs 2023, zodiile de pământ pot fi puternic afectate de karma negativă a celor din jur. Prima săptămână din luna noiembrie aduce câteva momente de cumpănă menite să le pună pe anumite zodii cu picioarele pe pământ. Este o perioadă în care se tranșează multe lucruri și se pot schimba unele dintre cele mai profunde credințe și principii.

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu)

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) acestea vor avea parte de momente de vis. Berbecii intră într-o nouă etapă profesională. Descoperă cât de multe talente au și pe care le pot pune în practică fără să mai zăbovească. De asemenea, Leii primesc încurajări în legătură cu anumite proiecte de suflet. Au antrenament pentru provocările pe care le aduce sectorul carierei. Cu timpul vor sta ei ceva mai prost! Săgetătorii trăiesc o perioadă fantastică Săgetătorii gustă din plăcerile vieții și se detașează de toate scenariile pesimiste ale unor persoane din jurul lor. Nativii de foc găsesc echilibrul acolo unde nu se așteptau. Sunt într-o perioadă fantastică a vieții lor.

Zodiile de pământ Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară)

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) par să-și învățat cel mai bine lecția. Sunt puse pe muncă mai mult ca oricare alte zodii. Pentru unele dintre ele, în special pentru Fecioare și Tauri, pot veni câteva momente de neuitat pe care le vor petrece într-o vacanță pe nepusă masă. Soarta îi surprindere, așadar, pe acești nativi, mai ales la sfârșit de săptămână. Capricornii continuă să se focuseze pe muncă, deoarece nu prea au timp de chefuit și nici disponibilitatea necesară.

 

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) Zodiile de apă, în schimb, sunt cuprinse de tot felul de regrete. Racii, Scorpionii și Peștii au tot felul de nedumeriri, de întrebări despre cum au acționat în trecut și cum puteau să acționeze ca să evite anumite drame emoționale.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) o săptămână destul de agitată

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) sunt puse pe treabă. Chiar dacă Gemenii se mai pot confrunta cu mici lacune financiare, mijlocul săptămânii le aduce vești care să îi motiveze că eforturile lor nu sunt în zadar. Ceva mai bine la capitolul financiar vor sta Balanțele și Vărsătorii. Aceștia pot face achiziții importante.

Horoscop Berbec (23 iulie – 22 august)

BERBEC – Totul este bine în lumea ta când vine vorba de dragoste și viață de acasă, dar există ceva în această săptămână care îți atrage atenția și asta ar fi munca. Trebuie să te concentrezi foarte mult săptămâna aceasta, deoarece ceva este pe cale să se întâmple și ai nevoie de cei mai buni ochi și urechi pentru aceasta. Dacă te simți distras de muncă, gândește-te astfel: totul are un preț, iar dacă vrei să continui să trăiești la nivelul înalt la care trăiești acum, trebuie să continui să fii excelent la locul de muncă.

Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

TAUR – Ce săptămână grozavă este pregătită pentru tine! Te simți bine odihnit și gata să învingi lumea. Experiențele recente te-au lăsat să te simți împrospătat și reînnoit. Poate că atât a fost nevoie, un mic timp liber, care a însemnat mult. Te vei întoarce la muncă simțindu-te pregătit, dispus și capabil. Aceasta este săptămâna în care „taurul” din tine primește complimente și pentru aspectul și aparența ta fizică. Se pare că nu ești doar mulțumit de felul în care s-au întâmplat lucrurile în viața ta, dar și arăți bine făcând-o!

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

GEMENI – Abia aștepți să începi un nou proiect, iar aceasta este săptămâna în care îți expui planurile și te pregătești pentru succes. Știi exact ce vrei și, destul de interesant, nu ai nevoie de aprobarea sau compania nimănui, de altfel. Aceasta este săptămâna în care poți să-ți petreci timp de calitate pe cont propriu, trasându-ți drumul către fericire. Este timpul să pui acel semn „nu deranja”, pentru că, cu siguranță, vei fi ocupat făcând ce trebuie și ce îți place.

Horoscop martie 2023. Ploaie de bani pentru 3 zodii, cumpene pentru alte 3 semne astrale

Horoscop Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii – Încrederea în sine este termenul definitoriu al săptămânii pentru tine, în timp ce găsești acea poziție pe care ai avut-o cu ochii în vedere. Săptămâna aceasta îți aduce succes financiar, în măsura în care ai vrut să obții un anumit loc de muncă, iar acel job se întâmplă să fie perfect pentru tine. În cele din urmă, vei avea șansa de a depăși lucrurile și de a fi plătit pentru asta, în mod regal. Nu îți face griji pentru nimic, pentru că dacă începi să te stresezi, totul s-a terminat. Așa că rămâi pe cale și mergi spre împlinirea ta.

Horoscop Leu (23 iulie – 22 august)

Leii – Această săptămână este dedicată îmbunătățirii cunoștințelor despre un anumit subiect. Iubești săptămâni ca aceasta, în care ai timp să te răsfeți cu ceea ce te interesează. Nu există prea multă presiune asupra ta să faci multe altele, așa că într-un fel, săptămâna aceasta este ca o vacanță pentru tine. Vei folosi și darul tău magistral de atracție, datorită capacității Leilor de a deschide oamenii și de a scoate ce e mai bun din ei.

Horoscop Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioare – A trecut mult timp de când nu ai „scăpat” ca într-adevăr să-ți iei o vacanță pe cont propriu, sau cu prietenii, doar în scopul plăcerii și al relaxării. Mercur în Taur te face să îți reconsideri propria importanță, în această săptămână, tocmai de aceea ești pregătit să planifici o ieșire care se învârte în jurul distracției. Te-ai săturat să iei totul atât de în serios, iar această săptămână îți aduce odihna de care ai nevoie și viziunea de viitor care te inspiră.

Horoscop Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele – Săptămâna aceasta ține în fața ta ideea de atașament și detașare. Există lucruri, oameni și amintiri la care va trebui să renunți în această săptămână și, făcând asta, vei ajunge să știi care sunt prioritățile tale cu adevărat. Este o săptămână dulce-amăruie pentru tine, în măsura în care vei aprecia lucrurile care nu mai sunt în viața ta, dar vei fi fericit să le lași pentru totdeauna. Totul se simte bine echilibrat și uniform pentru tine în această săptămână.

Luna plina a viermelui 7-8 martie 2023. Semnificatii spirituale ale Lunii pline in Fecioara

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpion – Te vei pune singur la încercare săptămâna aceasta, pentru că ai hotărât că „clasa a doua” nu este suficient de bună. Și asta înseamnă atât propria ta persoană, cât și munca ta. Îți place ceea ce faci, dar ușurința cu care ești capabil să-ți duci la îndeplinire munca te-a făcut să fii puțin relaxat în abordare și ai început să te relaxezi cam mult. Acest lucru pur și simplu nu va funcționa. Ești o persoană care tânjește la excelență și progres și în această săptămână vei decide să ridici standardele pentru propria satisfacție.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetătorii – Săptămâna aceasta îți aduce ideea că, dacă te simți prea confortabil să faci ceva, începe să devină plictisitor. Trebuie să-ți condimentezi viața și vei avea șansa săptămâna aceasta, să cunoști pe cineva care ți-ar putea spori emoția. Ceea ce trebuie să faci este să accepți că această persoană merită să-ți petreci timpul alături de ea. Îți place viața rapidă și ideea de a trăi fără un angajament și ești un spirit liber până la capăt. Și totuși, săptămâna aceasta aduce pofta de un partener permanent și oportunitatea de a avea unul.

Horoscop Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii – În timpul săptămânii vei observa ceva ciudat. Nimeni nu pare să observe sau să-i pese de ceea ce faci sau unde te afli. Nu este însă jignitor, nu este vorba despre neglijență, ci despre a-ți da seama că nu trebuie să-ți raportezi activitățile pe oră în fața unei persoane de autoritate. Viața ta este a ta de trăit și dacă ai chef de toate dramele pe care le poți integra în programul tău, atunci fă asta. Nimănui nu-i pasă, dar asta nu înseamnă că nimeni nu te iubește. Dar, sunt de acord să te lase să fii tu, așa că bucură-te!

Horoscop Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii – Practic, ești în flăcări săptămâna asta. Și aceste lucruri se referă la romantism și atractivitate. Este ca și cum nu poți greși cu nimic în această săptămână și vei observa acest lucru pe măsură ce capetele se întorc de fiecare dată când intri sau ieși dintr-o cameră. Ai un farmec care impactează peste tot și se comportă ca un farmec magic. Oamenii reacționează bine la tine săptămâna aceasta și, dacă ai vrut să-ți faci prieteni noi, se vor alinia exact după colț. Poți face față tuturor acestor întăriri pozitive? Cu siguranță!

 

Horoscop Pești (19 februarie – 20 martie)

Pești – Încă o dată, ești la locul potrivit la momentul potrivit, iar acel loc este acasă, în dulcea ta casă. săptămâna aceasta te face să faci cel mai bun lucru pe frontul general. Viața cu partenerul tău pare să se desfășoare destul de bine, iar acele mici proiecte în care ai vrut să te implici, dar pentru care nu ai avut niciodată timp, încep săptămâna aceasta. Ceea ce este frumos la această săptămână este că există foarte puține griji. Banii sunt în siguranță și tu te simți în siguranță.