Horoscop: Lună Neagră pe 30 septembrie. Iată cum sunt afectate zodiile

Astrologii anunţă un eveniment îngrijorător pentru zodii: va fi Lună Neagră pe 30 septembrie. Acest fenomen are loc o dată la 32 de luni, iar de această dată capătă o semnificaţie aparte. Cei mai afectaţi de Luna Neagră sunt cei născuţi în luna februarie, adică Vărsătorii şi Peştii.

RomaniaTV.net
29 sept. 2016, 12:29
Horoscop: Lună Neagră pe 30 septembrie. Iată cum sunt afectate zodiile

Alte semne zodiacale afectate

Berbecul va avea senzatia ca toata lumea are ceva impotriva sa. Se va implica in conflicte care ii pot aduce prejudicii de imagine si trebuie sa fie atent la o serie de lucruri, in special la cuvintele pe care le foloseste in disputele publice.

Taurul continua sa aiba o perioada dificila, mai ales daca ne concentram asupra Casei Iubirii, unde problemele au aparut de ceva vreme.

Citeşte şi  Vineri noapte este LUNA NEAGRĂ. Fenomenul este meţionat în Biblie şi ar prevesti a doua venire pe pământ a lui Iisus Hristos

Geamanul va avea o perioada ceva mai linistita, insa trebuie sa fie atenti la promisiunile pe care le face si la cele care i se fac.

Racul nu o va duce nici el bine, insa aici depinde foarte mult de luna in care este nascut. Racul nascut in iunie poate intampina ceva mai multe probleme, iar cel din iulie va avea o perioada temperata din punct de vedere afectiv.

Citeşte mai mult pe Revista Teo