Horoscop: Luna Nouă în Vărsător pe 28 ianuarie. Cum sunt afectate zodiile

Luna Nouă în Vărsător se va produce anul acesta pe 28 ianuarie 2017. Această fază a lunii va influenţa în mod deosebit nativii născuţi în zodii de aer.

RomaniaTV.net
24 ian. 2017, 12:26
Horoscop: Luna Nouă în Vărsător pe 28 ianuarie. Cum sunt afectate zodiile

BERBEC – Berbecul are parte de cateva momente de liniste, in care va putea sa puna cap la cap evenimentele din ultima perioada. Trebuie sa fie extrem de atent la actiunile pe care le va face dupa 28 ianuarie.

TAUR – Nativul zodiei Taur trebuie sa invete sa fie mai maleabil. Luna Noua ii aduce o serie de lectii de viata care il vor ajuta sa nu isi piarda nadejdea.

GEMENI – Nativul zodiei Gemeni trebuie sa faca o alegere importanta, care tine de viata amoroasa.

Citeşte şi  Numerologie Mariana Cojocaru: Destinul tău în 2017, potrivit cifrei care guvernează acest an. Care sunt zilele de naştere favorizate

RAC – Nativul zodiei Rac va fi implicat intr-o serie de conflicte ideologice. Parerile sale pot deranja un colectiv intreg.

LEU – Nativul Leu, culmea, este avantajat de Luna Noua care se formeaza intr-o zodie de aer. In mod obisnuit, cand se produce luna noua, acest nativ tinde sa fie posomarat. Nu si de data asta!

FECIOARA – Nativul Fecioara se va izola incercand sa gaseasca raspunsuri la problemele pe care nu a reusit sa le rezolve de la inceputul anului.

Citeşte mai mult pe Revista Teo