Horoscop lunar dragoste iulie 2023. Planeta iubirii, Venus, intra in retrograd. Ce aduce in amor zodiilor?

Viata amoroasa poate traversa o perioada pozitiva, gratie timpului petrecut impreuna. Comunica mai mult, spune ce ai pe suflet. Exprima-ti sentimentele, ingrijorarile, chiar daca poti avea revelatii socante.

02 iul. 2023, 13:15
Horoscop lunar dragoste iulie 2023. Planeta iubirii, Venus, intra in retrograd. Ce aduce in amor zodiilor?

Horoscop lunar dragoste. Te intrebi ce s-ar putea intampla in zona ta romantica a vietii? Probleme de relatie pot aparea, sau ne putem trezi doar sa ne punem la indoiala cine suntem in parteneriatele noastre si ce scot ele la lumina din noi. Venus, planeta iubirii, a sexului, a frumusetii si a banilor, intra in retrograd. Te poti astepta sa vezi scantei zburand!

Iata cum influenteaza zodiile in plan amoros toate aceste miscari de astre.
Horoscop lunar DRAGOSTE iulie 2023 pentru BERBEC
Viata amoroasa poate traversa o perioada pozitiva, gratie timpului petrecut impreuna. Comunica mai mult, spune ce ai pe suflet. Exprima-ti sentimentele, ingrijorarile, chiar daca poti avea revelatii socante. Acum este momentul potrivit sa vindeci rani si sa-ti construiesti viitorul in armonie cu partenerul. Daca esti singur, flirtul te poate ajuta sa depasesti momentele dificile. Dar asta nu inseamna ca poti flirta cu oricine. Fa o selectie riguroasa a celor cu care comunici online.

Citeste si Horoscop Cassandra. Cum începe iulie pentru fiecare zodie: cine munceşte din greu, cine primeşte primă de vacanţă!

Horoscop lunar DRAGOSTE iulie 2023 pentru TAUR
Simti nevoia sa corectezi lucrurile din viata ta si sa scapi de tot ce este negative. Fii calm si rabdator. Sunt multe de pus la punct. Relatia de cuplu se poate imbunatati daca ai grija atat de nevoile tale, cat si de cele ale partenerului. Arata0ti sensibilitatea, tandretea, romantismul. Va raspunde si el in aceeasi masura. Daca esti singur, abordeaza persoana pe care o placi. Poate fi distractiv sa va petreceti izolarea separati, dar impreuna. O idila poate incepe de aici, iar pe parcurs sa devina ceva serios.

Citeste si Mihai Voropchievici, care sunt cei mai norocoși nativi binecuvântaţi din zodiac și cine are ghinion cu carul

Horoscop lunar DRAGOSTE iulie 2023 pentru GEMENI
Incearca sa scapi de stresul care iti impovareaza viata de zi cu zi si te indeparteaza de cei dragi. Lasa totul deoparte si incearca sa imbunatatesti relatia cu partenerul si cu familia. Planetele te vor ajuta sa gandesti mai matur si sa gasesti o modalitate de a-ti remedia aceste probleme. Daca esti singur, incearca sa socializezi mai mult in mediul online. Iti vei extinde cercul de cunoscuti pe care, apoi ii poti cunoaste si in realitate

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.