Horoscop lunar MARTIE 2024. Începe sezonul eclipselor, reacţiile necontrolate aduc drame inutile

Când Mercur intră în Berbec pe 9 martie, nu vei putea să rezisti să-ți afirmi opinia aprigă. Ai grijă de temperamentul tău. Reacțiile necontrolate ar putea provoca dramă inutilă.

01 mart. 2024, 22:22
Horoscop lunar MARTIE 2024. Începe sezonul eclipselor, reacţiile necontrolate aduc drame inutile

Horoscop lunar MARTIE 2024. Iată horoscopul general al lunii MARTIE 2024. Începe prima lună a primăverii, atât calendaristic pe 1 ale lunii, cât și astrologic o dată cu echinocțiul de primăvară. Luna începe în note pozitive, fără nicio planetă retrogradă. Nu te mulțumi cu mai puțin decât cu basmul pe care îl meriți.

Când Mercur intră în Berbec pe 9 martie, nu vei putea să rezisti să-ți afirmi opinia aprigă. Ai grijă de temperamentul tău. Reacțiile necontrolate ar putea provoca dramă inutilă.

Noi obiective și manifestări vor apărea în mintea ta pe 10 martie. Așteaptă-te ca Luna nouă fermecătoare în Pești să-ți extindă conștiința asupra a ceea ce este posibil. Îndrăznește să visezi măreț. Miracolele pot avea loc. Venus, plină de iubire, pătrunde în Pești pe 11 martie, încurajându-te să apreciezi frumusețea din jurul tău.

Sosirea sezonului puternicului Berbec coincide cu echinocțiul de primăvară, inițiind începutul absolut pe 20 martie. Profită de moment pentru a influența schimbarea în viața ta. Ești în control. Evitarea problemelor tale va proteja pacea ta interioară pe 22 martie, când Marte se scufundă în Pești, un artist al evadării. Dar dacă mizeria nu se curăță de la sine, ridică-ți mânecile și implică-te.

Sezonul turbulent al eclipselor sosește pe 25 martie, amestecând redirecționări bruște. Eclipsa lunară în Balanță îți va curăța atașamentele față de iubiri trecute și durerea din acele relații. Lasă-le să plece pentru a atrage noi conexiuni pașnice.

Horoscop lunar MARTIE 2024 Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Încrederea este sexy, dar aroganța nu este. Găsește echilibrul potrivit în martie și vei realiza că nu trebuie să te dovedești cuiva. Așteaptă-te la teste pentru creșterea și maturitatea ta când vine timpul să renunți o dată pentru totdeauna la trecut. Fii iertător, dragă Berbec. Nu poți purta frustrările și tristețea cu tine pentru totdeauna. Luna nouă în Pești se aliniază pe 10 martie, ajutându-te să te concentrezi asupra aspectelor pozitive. În mod progresiv, te vei simți mai aproape de tine și mai capabil să-ți rezolvi problemele fără să te repezi la alții.

Horoscop Mihai Voropchievici martie 2024. Se anunţă o lună complicată

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Abilitatea ta de a-ți ține emoțiile sub control este admirabilă, dar ai nevoie de o cale sănătoasă de exprimare. Confesează-ți prietenilor, iar ei te vor înconjura cu dragoste, sprijin și încurajare. Fantazia asupra viselor tale te va umple cu idei și inspirație în martie. Cu toate acestea, nu poți acționa când mintea îți zboară pe nori. Ai grijă de distanța pe care o percepi între unde te afli și unde vrei să fii. Dacă te simți blocat, concentrează-te pe câțiva pași înainte în loc să te concentrezi pe viitor.

Horoscop lunar MARTIE 2024 Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Cariera ta intră în atenție. Consolidează-ți vizualizările asupra obiectivului tău final și aspirațiilor. Odată ce Venus intră în Pești pe 11 martie, rețeaua ta entuziastă va atrage oportunități de aur. Prezintă-te ca un lider, chiar dacă te simți nervos sau nesigur. Mai multe persoane cred în tine decât îți dai seama. Eclipsa lunară în Balanță pe 25 martie este un semn să renunți la ceea ce nu te mai face fericit. Acceptă schimbarea. Apreciază spațiul dintre relații și pasiunile tale, atât cele noi, cât și cele vechi.

Horoscop bani martie 2024. Ce zodii reușesc să pună mâna pe un jackpot de milioane

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Nu evita să-ți exprimi opinii din frica reacțiilor altora. Indiferent ce spui sau crezi, întotdeauna vor exista cei care sunt de acord și cei care nu sunt. Marte în Berbec te îndeamnă să vorbești pe 9 martie. Afirmă-te fără a fi beligerant. Certurile nu își merită timpul tău. Pe măsură ce progresezi către eclipsa lunară de pe 25 martie, înțelepciunea ta va crește. Amintește-ți că pacea este cultivată din interior, nu după ce ai realizat o viață „perfectă”.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.