Horoscop luni, 11 aprilie. Ce rezervă astrele fiecarei zodii

HOROSCOP. Ziua de luni este una a schimbărilor, fie că iei decizii radicale, fie că revii la obiceiuri demult uitate. Uite cum începi săptămâna, în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
11 apr. 2016, 05:35
Horoscop luni, 11 aprilie. Ce rezervă astrele fiecarei zodii

Berbec – Tu si cu oamenii cu care locuiesti veti pune la punct un plan general prin care vreti sa faceti cateva schimbari la domiciliul vostru. Desi sunteti de acord asupra faptului ca e momentul pentru noi investitii, nu veti putea cadea de acord la lucrurile care trebuie sau nu reparate. Mai bine mergeti la cumparaturi impreuna pentru a decide la fata locului.

Taur – N-ai mai facut asta de mult timp, insa astazi vei avea o puternica inclinatie catre exprimarea unor ganduri profunde prin scris. Esti incurcata de programul de munca in prima parte a zilei, asa ca ar trebui sa pastrezi pixul si foaia pentru dupa-amiaza. Inspiratia vine cel mai usor atunci cand esti linistita si relaxata.

Gemeni – Saptamana-ti incepe greu, dar asta nu se datoreaza faptului ca n-ai avut parte de odihna peste weekend. Pur si simplu de la prima ora vei avea de-a face cu teancuri de hartii care contin sume importante ce necesita analiza ta minutioasa. Concentreaza-te pentru a nu face nicio greseala.

Rac – Nu-ti va sta gandul la nimic care tine de cotidian, ci iti vei dori sa te retragi cat mai repede in confortul de acasa. Ai cateva idei cu potential urias de dezvoltare si vrei sa le asezi pe foaie, inainte de a le uita. Nu lua decizii pripite. Poti oricand sa-ti pui un memo in telefon!

Leu – Cateva vise pe care le-ai avut in cursul noptii te bantuie si acum. Nu poti scapa de ele pentru ca nici nu-ti doresti acest lucru. Ai visat exact ce-ti doreai. Inainte de a te cufunda in lumea viselor, ramai conectata la realitate si termina-ti taskurile pe ziua de astazi!

Fecioara – Astazi va trebui sa faci o alegere intre o activitate de grup care va presupune efort intelectual si timp petrecut in compania persoanei de care iti place foarte mult. Orice ai alege, ar fi bine sa cantaresti situatia si sa vezi cum iti poti tie cel mai mult bine. La urma urmei, tu contezi!

Continuarea pe lyla.ro