HOROSCOP MAI 2017: TOP 3 cele mai infidele zodii în această lună

HOROSCOP MAI 2017. Oricine a fost înşelat măcar o dată în viaţă ştie cât de dureros este ca încrederea şi sentimentele să-ţi fie trădate. O astfel de dezamăgire te face mult mai precaut, chiar suspicios, în relaţiile viitoare şi mai atent la cele mai mici detalii. În luna mai, trei nativi ai zodiacului vor călca strâmb şi vor fi predispuşi infidelităţii.

24 apr. 2017, 09:01
HOROSCOP MAI 2017: TOP 3 cele mai infidele zodii în această lună

HOROSCOP MAI 2017 Leu. Nativii din Leu sunt născuţi sub influenţa unui semn de foc, motiv pentru care au nevoie de dramă şi pasiune în viaţa amoroasă. În acelaşi timp, Leii simt în permanenţă nevoia să se afle în centrul atenţiei şi să fie mereu cei mai buni, indiferent ce ar face, motiv pentru care partenerii trebuie să diversifice repertoriul sexual şi să le dea de înţeles cât de minunaţi sunt ca amanţi. Atunci când Leul trădează în dragoste, partenerii nu ar trebui să fie surprinşi dacă rivala/rivalul este o versiunea a lor mai tânără.

HOROSCOP MAI 2017 Săgetător. Săgetătorul are nevoie de atenţie şi de acţiune în permanenţă, ceea ce se extinde şi în viaţa amoroasă. Mereu interesaţi să încerce lucruri noi, nativii din Săgetător nu pot fi determinaţi de la bun început să-şi ia un angajament serios faţă de un partener. Obişuiesc să flirteze destul de mult, aşa că se pot trezi destul de uşor în situaţii delicate, chiar şi atunci când nu vor decât să se distreze.

HOROSCOP MAI 2017 Peşti. Peştii au o imaginaţie debordantă şi nimic nu le place mai mult decât să întreţină iluzia unui amor predestinat, care va dăinui pentru totdeauna. În acelaşi timp, această nevoie de a visa cu ochii deschişi la marea dragoste îi poate face adesea să devină nefericiţi când relaţia ajunge într-o zonă de confort, de rutină.