Horoscop MAI 2020. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Horoscop TAROT lunar. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

RomaniaTV.net
03 mai 2020, 04:09
Horoscop MAI 2020. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Luna MAI 2020 se anunta una bogata pentru toate zodiile.

Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop tarot lunar MAI pentru BERBEC

Carul/Faetonul

Desi fizic esti „consemnat” la domiciliu, poti face cateva „calatorii”. Carul/Faetonul este o carte foarte puternica in tarot care simbolizeaza progresul, calatoria spre o noua directie in viata ta. Unde vrei sa te poarte acum, roata destinului?

Horoscop tarot luna MAI pentru TAUR

7 de pentagrame

Exista un domeniu anume in care vrei sa investesti timp si energie. Este ceva care te va ajuta sa te dezvolti in cariera si care sa aduca resurse financiare suplimentare. 7 de pentagrame este cartea care iti spune ca exista si butonul stop. Daca ceva n-a functionat pana acum, te poti opri si poti continua pe alt drum. Fii curajos si fa schimbarile care se impun.

Horoscop tarot lunar MAI pentru GEMENI

Magicianul

Magicianul este cartea antreprenorilor, a celor care lucreaza pe cont propriu, folosindu-se de talentele si punctele lor forte pentru a-si castiga existenta. Aceasta carte anunta oportunitatea de a obtine un venit suplimentar pe baza unei abilitati, pregatiri sau educatii dobandite in trecut. De asemenea, poate reprezenta oportunitate de a invata o abilitate noua care sa-ti aduca venituri in plus.

Citeste c ontinuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.