HOROSCOP: Marele Malefic intră în semnul Capricornului. Vor urma 3 ani de lecţii dure şi schimbări uriaşe pentru toate zodiile

Pe data de 20 decembrie 2017, Saturn, Marele Învățător, numit în astrologie și Marele Malefic, din cauza lecțiilor dure la care supune zodiile, intra în semnul Capricornului, iar acest aspect va dura trei ani, pănî în 2020.

20 dec. 2017, 13:28
HOROSCOP: Marele Malefic intră în semnul Capricornului. Vor urma 3 ani de lecţii dure şi schimbări uriaşe pentru toate zodiile

Berbec

Intrarea lui Saturn din 20 decembrie in semnul Capricornului va avea loc în sectorul socio-profesional al nativilor Berbec. Acestia vor fi nevoiți să-și fixeze obiective clare și să le respecte, vor fi forțați de împrejurări să devină responsabili și determinați, iar toate acestea vor favoriza o poziție de durată și construirea unei cariere solide.

Taur

Saturn în Capricorn tranzitează casa călătoriilor, a relației cu străinătatea, a studiilor, a spiritualității, a filosofiei și concepțiilor de viață. Nativii Taur vor avea o perioadă de 3 ani în care toate aceste domenii vor fi mult încercate și vor avea parte de trăiri menite să le schimbe sau să le amplifice trăirile și acțiunile legate de aceste sectoare. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor fi surprinși să simtă pe pielea lor cum lucrurile iau o altă întorsătură, nu neapărat negativă.

Citeşte mai multe pe unica.ro