Horoscop Mariana Cojocaru 15-21 martie 2020. Axa karmică are un traseul malefic, săptămână blestemată pentru multe zodii

Publicat: Vineri, 13 Martie 2020 09:57 // Actualizat: Vineri, 13 Martie 2020 09:57 // Sursa: romaniatv.net

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15 -21 martie 2020! Probleme în dragoste, răfuieli în familie şi tensiuni la locul de muncă, citeşte previziunile pentru fiecare zodie.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15-21 martie 2020 BERBEC 

Berbec- Săptămâna următoare vine cu o schimbare majoră pe tabla de șah a destinului. Chiar la finalul ei, Saturn va intra în Vărsător, cel de-al doilea domiciliu astral. Primul domiciliu este Capricornul. Predare de ștafetă în Vărsător care e importantă și pentru voi. Pleacă Mercur și intră Saturn. Vizează copiii și nepoții, dar și relațiile sentimentale și de familie. Inclusiv misiunea terestră (karma) și sănătatea

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15-21 martie 2020 TAUR 

Taur- Cum Axa de Destin este pe rude de gradul unu și doi, dar și pe studii (orientarea profesională a voastră și a juniorilor) pot apărea tensiuni în familie (dragoste) şi chestiuni care țin de bunuri, moșteniri, partaj,de justiţie, în general, de vreme ce și Saturn se pregătește să intre în Vărsător și să facă cuadratură cu Soarele voastru natal. Unii au blocaje pe business și/sau carieră.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15-21 martie GEMENI

Gemeni- Sănătatea este prima vizată și raporturile de muncă (job, carieră, business). Relații de dragoste ce se conturează cu probleme. Unii nici nu știu cu ce misiune karmică de viață au revenit pe Terra, de aceea trebuie să le studiez viețile anterioare, ca să știe cum să evolueze corect. Sunt sau vor fi, curând, la o răscruce de drumuri. Astrograma karmică este busolă de orientare pentru a vă ghida corect.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15-21 martie RAC

Rac- Pleacă Saturn din Capricorn, dar în preajma Axei Karmice Rac-Capricorn rămân Marte (Malefic), Jupiter și Pluton. Aspecte grele pe familie, care pot duce către răfuieli, separare, divorț, partaj, dispute de la copii (dragoste), etc. Cum și cariera este un element important de viață, mă gândesc că mulți pot plânge în pumni. Toate cele spuse anterior pot avea impact asupra sănătății și nu numai…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15-21 martie 2020 LEU  

Leu- Trădarea se face în diverse feluri și nu ține cont de certificatul de căsătorie. Poate viza business-ul, contractele sau chestiunile care țin de carieră. Cum Saturn va intra în Vărsător, pe Axa Leu-Vărsător, mulți spun că și-au găsit sufletul pereche, chiar dacă au mai avut alte relații. Din pacate se înșală amarnic. Saturn tranșează astfel de lucruri amagitoare, himerice (valabil indiferent de zodie)

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15-21 martie 2020 FECIOARĂ

Fecioara- V-am mai povestit și altă dată cum este cu sufletul pereche, despre care vorbeam și la Leu. Sper că ați citit!... Soarele se pregătește să părăsească zodia opusă a Peștilor și va intra în Berbec. Deja magnetismul lui este activ deoarece este acționat de Kiron și Lilith. Urmează catastrofe existențiale sau în plan terestru. Marcajul astral va fi pe dragoste, carieră, business, sănătate (ce țin de karma ta).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15-21 martie 2020 BALANŢĂ

Balanța- Opoziția Soarelui natal cu Soarele care va intra în Berbec, dar și cu Kiron și Lilith anunță trădări în plan sentimental(dragoste), lecții de viață cu marcaj karmic (pe karma personală sau de familie pot să vi le explic, că sunt individualizate), probleme cu copiii sau nepoții din dotare, chestiuni ascunse, secrete care țin de sănătate. Urmează asteniile de primăvară, dar nu numai…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15-21 martie 2020 SCORPION

Scorpion- Mulți consideră că dacă au partener de viață sunt oameni împliniți și puși la adăpost. Sunteți trădați și cu gândul și nu realizați că cei care au avut aventuri multe în tinerețe vor plăti. Ce nu au realizat este faptul că s-au trădat pe ei. Apoi se plâng de sănătate sau de alte chesiuni ce țin de copii, carieră, business. Se mai și laudă cu aventurile lor, neconștientizând că roata se întoarce.

Citeşte mai multe pe kfetele.ro

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
24 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H