HOROSCOP MARIANA COJOCARU 15-22 SEPTEMBRIE. Echinocţiul de toamnă aduce ceaţă în relaţii şi recoltă de necazuri. Cine scapă de ghinion

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 15 - 21 septembrie. Echinocțiul de toamnă distruge tot! Zodiile care trebuie să se ferească cu orice preț!

13 sept. 2019, 09:16
HOROSCOP MARIANA COJOCARU 15-22 SEPTEMBRIE. Echinocţiul de toamnă aduce ceaţă în relaţii şi recoltă de necazuri. Cine scapă de ghinion

Berbec
Pe 23 septembrie ora 04:54 va fi Echinocțiul de Toamna din acest an. Pentru că se închide o etapă (vara se termină), e săptămâna în care ne facem cu toții un bilanț provizoriu. Va fi în Fecioară conjuncție Marte (patronul vostru astral) cu Soarele, un semn clar în acest sens. Pentru cei care nu au rezolvat ce aveau de rezolvat, vă spun că soluțiile le văd doar pe harta natală (sănătate, bani, carieră, etc).

Taur

Vă spuneam la Berbec de bilanțul provizoriu. Mi-au scris persoane care m-au felicitat de confirmarea previziunilor de peste vară și nu numai… Evident, discutăm de un cadru general, nu personal (ce se vede pe o astrograma natală). Puteți citi acest horoscop atipic cu previziunile mele confirmate. Cu aspectele grele de pe karma anului și Malefica Lilith pe țară s-a produs necazul de la Caracal…

Gemeni
Furtunile, tornadele, ploile și inundațiile de peste vară (uraganele din S.U.A, inclusiv Uraganul Dorian) sunt primele confirmări ale previziunilor făcute de mine, după Incendiul de la Notre Dame. Va urma o criză auto foarte mare, vă spun că nu este de glumă! Doar cei care știu cum să-și aștearnă de aici încolo vor face față problemelor care urmează. Cum sunt blocaje, soluții văd doar individual.

Rac
După cazul de la Caracal (rezonarea lui Saturn Retrograd conjunct cu Pluton Retrograd cu Karma Anului de la Solstițiul de Vară până la Echinocțiul de Toamnă), uitați ce-au înțeles copiii și tinerii: cum să sune la 112 și să dea alarme false… Știți ce au copiii și nepoții Dvs. pe astrogramele lor, că trebuie să-i orientăm împreună pentru viitor (misiunea lor karmică de acum e legată de viețile anterioare)

Fecioara
Soarele își face bagajele în săptămâna care urmează și se pregătește să intre în Balanță (Echinoctiul de Toamnă din acest an va fi pe 23 septembrie ora 04:54). Începe toamna astronomică și va trebui să știți cum stați cu banii și cum vă puneți la adăpost de aici încolo, conform hărții natale personale (ca să nu vă plângeți după și să mă căutați când v-a ajuns cuțitul la os). Citiți acest horoscop.

Balanță
Echinocțiul de Toamna e cu bilanț. Citiți ce am scris și la celelalte zodii și veți înțelege că este un horoscop de bilanț atipic. În zodie de Foc (Leu) a avut loc Explozia Nucleară din Rusia și efectele s-au resimțit și la noi. Știți cu ce misiune ați venit pe Pământ? Ce aveți înscris pe astrograma personală? Chiar și la bătrânețe trebuie să vă faceți un bilanț în acest sens. Să știți ce restanțe v-au rămas de plată…

Scorpion
Vă spuneam de aspectul 2 Malefic Kisses și de aspectele dure și tensionate de peste vară. Cum suntem în prag de toamnă, o altă previziune dură pe bilanțul meu previzional analizat în acest horoscop este incendiul din Pădurea Amazoniană. De aceea e important să văd soluții pe astrograma natală sau de compatibilitate personală, ca să știți cum vă salvați sau cum vor evolua lucrurile.

Citeşte mai multe aici