Horoscop Mariana Cojocaru 20-26 septembrie 2020. Echinocţiul de toamnă de pe 22 septembrie va face ravagii în viaţa zodiilor

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 septembrie 2020 pentru nativii tuturor zodiilor. Iată predicțiile astrale relevate de cunoscutul astrolog, cuprinse în horoscopul săptămânii.

RomaniaTV.net
18 sept. 2020, 13:02
Horoscop Mariana Cojocaru 20-26 septembrie 2020. Echinocţiul de toamnă de pe 22 septembrie va face ravagii în viaţa zodiilor

Horoscop săptămânal zodia BERBEC

Săptămâna deburtează sub o conjuncție Marte Retrograd-Lilith care afecteaza toate zodiile, chiar dacă se produce în constelația voastră. Influența este belicoasă și scoate la lumină persoane ciudate, cu acțiunile lor cu tot. Vestea bună este dată de Echinocțiul de Toamnă(22 septembrie), care instalează oficial toamna astronomică în Emisfera Nordică. Atenție la sănătate, carieră, familie: probleme!

Horoscop Mariana Cojocaru 20-26 septembrie TAUR

Echinocțiul de Toamnă vine pe o opoziție cu planetele din Berbec(Marte Retrograd și Lilith care fac aspect de cvintil cu Uranus Retrograd din Taur). Tranzite astrale extrem de periculoase, care pot genera explozii în viața socio-politică, dar și în cea personală(dragoste, familie, sănătate). Cariera are nevoie de orientare în astfel de vremuri, pe aspecte astrale aspre, grele și nefavorabile…

Horoscopul Mariana Cojocaru GEMENI

Karma acumulează informații din trecut și, în momente de genul acesta, vă arată că nu uită, cum fac cei mai mulți dintre voi. Conjuncția lui Marte cu Lilith de care spuneam la Berbec reprezintă dovada că lucrurile pot scăpa de sub control și pot să o ia razna în cazul multora dintre voi. Acest aspect este și la Săgetători, la Fecioare și Pești(zodii duble). Unde? În plan afectiv(dragoste, familie), carieră, etc.

Horoscopul săptămânii 20-26 septembrie RAC

 Cuadratura Soarelui natal cu Lilith în rezonanță cu Marte Retrograd produce dezechilibru și chiar haos în viețile voastre! Mare atenție, totul se produce la o intensitate maximă în această perioadă!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 septembrie LEU

Reflectări la trecut și prezent anunță Lilith cu Marte Retrograd. Relațiile de cuplu vor suferi dezechilibre majore în această perioadă.

Mariana Cojocaru horoscop săptămânal 13-19 FECIOARĂ

Soarele va părăsi la Echinocțiu constelația voastră și va intra în Balanță. Tesiunile, disputele, conflictele vor fi generate nu de acest aspect, ci de opoziția pe care progresiile solare le vor face cu conjuncția Lilith-Marte Retrograd și care anunță probleme de țin de acte, bunuri acumulate(partaj) în dragoste și familie, care vă pot afecta sănătatea. Tulburi veți fi pe opoziția cu Neptun din Pești…

Mariana Cojocaru horoscop săptămânal 13-19 septembrie BALANȚĂ

Soarele va intra pe 22 septembrie în constelația voastră și va marca Echinocțiul de Toamnă. Vă poate pune în ipostaze la care nici nu vă gândiți. Atât în dragoste/familie, carieră, business, sănătate și copii. Alți nativi/e pot avea aceste aspecte în alte sectoare existențiale, în funcție de karmă/misiune.

Mariana Cojocaru horoscop săptămânal 13-19