Horoscop Mariana Cojocaru 27 decembrie 2020 – 2 ianuarie 2021. Momente cumplite la trecerea dintre ani pentru aceste zodii

Jupiter și Saturn vor face aspect de cuadratură cu tandemul Uranus Retrograd-Lilith din Taur.

26 dec. 2020, 13:53
Horoscop Mariana Cojocaru 27 decembrie 2020 – 2 ianuarie 2021. Momente cumplite la trecerea dintre ani pentru aceste zodii

Horoscop Mariana Cojocaru pentru finalul anului 2021 vine cu mari surprize pentru trei zodii. Se anunță aspecte karmice grele pentru șase zodii, care pot avea probleme de sănătate la cumpăna dintre ani, din cauza conjuncției Lună Neagră-Uranus Retrograd. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop Mariana Cojocaru  pentru zodia BERBEC
Berbec- Vă promiteam de săptămâna trecută că voi veni cu previziuni noi pentru 2021. Acum mă ocup sa va spun de sănătate, dar următoarele analize vor fi pentru dragoste și carieră. La Berbec dictează Kiron, deci va trebui să conștiențizați valorile kironiene în ceea ce privește sănătatea. Cum are valențe karmice, este clar că multe repere informaționale vin și țin de viețile voastre anterioare, dar și de trecutul imediat…

Horoscop 2021 Mihai Voropchievici: „Totul se schimbă din prima zi a anului, pe 1 ianuarie”

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia TAUR

Taur- La voi se dă ora exactă și se trage semnalul de alarmă când este vorba de sănătate. De ce? Pentru că la cumpăna dintre ani, va exista o conjuncție Luna Neagră-Uranus Retrograd. Vizează și Vărsătorii, Leii, Scorpionii, Săgetătorii și Gemenii(aspecte karmice și mai grele de atât), Capricornii, Balanțele, Racii, Fecioarele și Peștii. Aspectele sunt valabile inclusiv pe familie, rude, prieteni, etc.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia GEMENI

Gemeni- Cvintilul Axei Karmice cu Lilith și Uranus Retrograd transmite o atenționare pe sectorul astral al sănătății. Cum afecțiunile pot fi ascunse, mocnite și greu de depistat chiar și de aparate, vă spun că pot avea cauze profunde de natură karmică( țin de astrograma complexă a fiecăruia și de viețile voastre anterioare). Multe din ele pot scăpa de sub control și, mai ales, se pot croniciza. Anul 2021 va fi un an al cumpenei.

Horoscop Mariana Cojocaru  pentru zodia RAC

Rac- Restanțele lui 2020 se pot acutiza în 2021. Cum nu este de joacă cu sănătatea, impactul tranzitelor astrale poate fi major. Finalul lui 2020 a avut și Eclipsă Parțială de Lună și Eclipsă Totală de Soare. Cum Luna este guvernatoarea generală a zodiei, vă cere atenție sporită pentru acest sector existențial important. La trecerea dintre ani Soarele natal face opoziție cu Soarele din Capricorn și Mercur.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia LEU
Leu- Scriam de la Taur că sunteți printre cei vizați la capitolul sănătate, căci Luna Albă de la trecerea dintre ani este în cuadratură cu Luna Neagră, dar și cu Uranus Retrograd. Cum Uranus Retrograd are semnificații karmice, nu am cum să mă aventurez să pun diagnostice astrale, care ar fi ultra-generale și nu individuale, personale. Semnificațiile sunt profunde și diferă, căci nu sunt doi Lei la fel…

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia FECIOARĂ

Fecioara- Cu Mercur și Soarele în Capricorn la început de an 2021, dar și o Axa Karmică aflată în cuadratură cu Soarele vostru natal, e bine să știți că puteți face din țânțar-armăsar. Tot ce trebuie sa faceti este sa fiți atenti la semnalele pe care vi le trimite Universul. Cum sunteți zodie dublă, ambele variante pot fi adevărate. Diferența se poate face numai studiind astrograma complexă a fiecăruia.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia SCORPION

Balanța- Un 2021 cu dezechilibre interioare și exterioare, care vă pot afecta sănătatea și buna funcționare a organismului. Cum Venus, patroana voastră astrală, este în rezonanță cu Karma Negativă în Săgetător, acest lucru este evident. Aspectele care influențează sănătatea țin de dragoste, familie, necunoașterea misiunii karmice cu care ați venit pe Pământ și care diferă de misiunea socială.

Horoscop Mariana Cojocaru  pentru zodia SĂGETĂTOR

Scorpion- La Taur spuneam că sunteți printre cei mai vizați în 2021 la capitolul sănătate. De ce? La trecerea dintre ani, Soarele natal va face opoziție cu Lilith și Uranus Retrograd din Taur. Cauza generală, nu individuală, este dată de căsătoriile și relațiile incompatibile. Chiar și cei care cred că sunt în relații compatibile, se vor trezi în 2021 că se amăgesc singuri.

Citeşte mai multe aici