Horoscop Mariana Cojocaru aprilie 2023. Ce zodii îşi fac un bilanţ karmic de Paşte. Ispita Lilith dă târcoale malefice

Horoscop aprilie 2023 cu Mariana Cojocaru. Scorpionii dau socoteală justiţiei divine, Balanţele îşi fac un bilanţ karmic, citeşte previziunile pentru fiecare zodie.
Alina Costache
20 mart. 2023, 11:14
Horoscop Mariana Cojocaru aprilie 2023. Ce zodii îşi fac un bilanţ karmic de Paşte. Ispita Lilith dă târcoale malefice

Horoscop Mariana Cojocaru aprilie 2023. A doua lună de primăvarp se anunţă una agitată, vom avea o eclipsă de soare hibridă, iar acest lucru va avea influenţe asupra nativilor din fiecare zodie. Astfel, va fi degringoladă în aprilie la Gemeni, Leii au un destin virusat, Balanţele îşi fac un bilanţ karmic ce ţine de vieţile anterioare, iar Scorpionii au probleme cu justiţia divină.

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Berbec
La Berbec, prima zodie, pentru că dăm Cezarului ce e al Cezarului, vorbim de soare, de o eclipsă solară hibridă, de un Mercur care va intra retrograd tot în Berbec, practic de aspecte care îi atenționează pe ei asupra faptului că există în această perioadă un marcaj de dileme existențiale. Mulți pot avea conflicte. Unele conflicte pot fi interioare, e drept, altele pot fi deschise cu persoane din familie, cu rude, pe partea de colaborare, parteneriat pe carieră, pe străinătate, dacă să meargă afară, dacă să vină din străinătate, lucruri de genul acesta, care nu sunt simple. Când vorbim de această încrengătură, mulți vor fi foarte nemulțumiți pentru faptul că s-au realizat într-un sector existențial, dar nu înțeleg de ce a rămas descoperit un alt sector existențial. Spuneam de dileme existențiale, iată. Ei, în general, sunt foarte puternici, dar nu arată faptul că pot fi vulnerabili, că au răni interioare care se pot acutiza în timp. Pun un soi de scut ca să nu-i poată citi nimeni, dar în timp totul se duce asupra karmei lor sau asupra sănătății.

Horoscop Neti Sandu 20-26 martie 2023: O să primiţi banii pe care i-aţi cerut unei bănci!

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Taur
Taurii sunt în luna aprilie debusolați. Spuneam de această eclipsă hibridă care va fi între Berbec și Taur, iar acesta din urmă va fi vizat în mod direct. El face în așa fel încât să înțeleagă ce mai are de rezolvat sau care sunt restanțele pe care nu le-a marcat până acum, să le poată înțelege, decripta, ca să le poată rezolva. Prin urmare, Taurii sunt acum într-o zonă în care se izolează în căutarea unor răspunsuri, în căutarea unei lumini lăuntrice, pentru că se vor un soi de călugări. Alții își doresc să înțeleagă de ce, de exemplu, nu le-a apărut sortitul sau de ce au pe cineva în viața lor, dar nu este sufletul pereche.

Citeşte şi: Horoscop rune 20-26 martie 2023, cu Mihai Voropchievici. Racii câştigă pe toate planurile cu Vunjo

Horoscop Mariana Cojocaru aprilie 2023, pentru Gemeni
La Gemeni există o degringoladă totală, pentru că avem Mercur retrograd care este patronul lor, în casa 11, în tranzit prin casa a 11-a în Berbec. Și e zona care le place lor cel mai mult, pentru că nu-ți îngrădește libertățile, care îți dă voie să zbori, să faci, să alergi. Când au impresia că au rezolvat ceva și că de-acum sunt liberi și pot să facă ce-i taie capul, realizează că nu-i așa, deci va fi o degringoladă. Sunt întorși din drum, au de rezolvat chestiuni din trecut de care și uitaseră, zăpăcesc acte, au tot soiul de lucruri care îi pun în gardă. Dar degringolada asta se duce foarte mult pe planul sentimental, pe planul relațional. Sunt vești care pot să vină de la prieteni, despre prieteni, de copii. Gemenii sunt într-o perioadă în care, dincolo de sentimente, se gândesc ce au de făcut, pentru că există anumite blocaje care țin de carieră și de business, de zona de orientare profesională și nu știu încotro să o ia, cum să mai înțeleagă lucrurile în așa fel încât acolo unde există blocajul, și aici mă refer la planul social, la planul profesional, ar trebui să închidă o ușă, dar nu știu cum să o deschidă pe cealaltă ușă sau un geam măcar.

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Rac 
Marte este în Rac și care face aspect de cuadratură, astfel că nativii nu se simt bine. În plus, Racii sunt mult prea sensibili pentru o astfel de forţă. Ei de multe ori și dacă vor să arate că sunt oameni puternici înăuntrul lor, sunt niște oameni foarte vulnerabili. Deci atâta sensibilitate cât poate să existe într-un Rac o să mai vezi la alte zodii de apă. Prin urmare, Racii sunt descumpăniți, nu știu încotro să facă și cum să facă să recreeze un echilibru, o pace în primul rând lăuntrică cu ei. Exact când au impresia că lucrurile sunt așezate, parcă izbucnește ceva, parcă se întâmplă ceva. În planul familiei, la fel, este afectat, sensibilizat de ceva. Și în planul carierei, al poziției sociale, însemnând carieră, business – apar lucruri importante, studii, străinătate.

Horoscop Mariana Cojocaru aprilie 2023, pentru Leu
Leii au în aprilie un destin virusat, exact ca la calculator. Atenție, la propriu! Adică nu umblăm cu mănuși, că nu are rost. Provocările sunt multe: în primul rând, vorbim de eclipsă şi de luna neagră Lilith în Leu, e negru cu negru. E ca și cum am pune o cămașă neagră pe destin, nu-n sensul de doliu. Atenție mare de tot, în primul rând, la sănătate. Pe urmă, atenție mare de tot la relațiile de căsătorie sau angajamentele sentimentale, pentru că Lilith, ispita, este periculoasă. Deci atenţie în ce relații intrați, cum sunteți cu persoanele respective, relațiile de familie, pentru că mulți Lei au tendința să super-protejeze membrii familiei, exact atunci când fac o greșeală majoră sau când păcătuiesc. Deci e o perioadă în care trebuie să știți exact cât de compatibili sunteți în relația de cuplu cu persoana respectivă, cât de compatibili sunteți cu copiii voștri, cu rudele, ca să nu iasă tensiuni, pentru că sunt mocnite.

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Fecioară
Fecioara este guvernată de Mercur, ca și Gemenii, dar în luna aprilie, când avem și eclipsă, este guvernată de Mercur retrograd care va fi în tranzit pe cea de-a 8-a casă a horoscopului general. Astfel, Fecioarele trebuie să fie foarte atente la lecțiile karmice, kironiene și la lecțiile cu restanțe karmice, mercuriene. Acolo este impactul foarte puternic – ce n-au înțeles legat de parteneriate, sentimente, colaborări, business, viața profesională, planul financiar, acte, documente, lucruri care țin de contracte trebui văzut. Iar restanțele, dacă nu sunt rezolvate, le porți ca tinichelele de coadă toată viața. Vor trebui să fie foarte atente Fecioarele cum se descurcă cu aceste restanțe, pentru că pot apărea facturi din trecut, cheltuieli neprevăzute, e o perioadă delicată.

Horoscop rune Mihai Voropchievici 20-26 martie 2023. Veste uriaşă pentru Săgetători, ce alte zodii trec printr-o perioadă fastă

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Balanță
Când vorbim de Balanță, vorbim și de bilanț. E vorba de un bilanț karmic, care va începe acum și se va termina târziu. Bilanțul karmic ține de în primul rând de viețile anterioare, cu ce vii din trecut, pentru că n-ai venit pe pământ întâmplător, ci ai de rezolvat chestiunile nerezolvate în viețile anterioare şi pe urmă cele din trecutul actual. Această eclipsă funcționează așa: este ca vârful unui iceberg și dacă nu ești atentă, poți să te lovești cu destin cu tot de iceberg, că doar îi vezi vârful. Pentru Balanță sunt foarte multe provocări, este abia începutul a ceea ce va fi. Nu vreau să anticipez, dar Balanțele o să realizeze în ce conjunctură se vor poziționa acum, pentru că vor veni pe urmă, în valuri, evenimentele și nu vor fi simple. Deci, atenţie la partea sentimentală, matrimonială, dacă o relație merită sau nu, pentru că aici se pot anticipa separări, divorțuri.

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Scorpion
Pentru Scorpion, luna aprilie vine cu reglări de conturi. Nici ei nu sunt niște oameni foarte blânzi, deci previziunile sunt ca atare. Prin urmare, când ne referim la reglări de conturi, mulți vor da socoteală propriei conștiințe, universului și mulți nu conștientizează când greșesc sau păcătuiesc, că roata se întoarce și vine momentul adevărului. Au multe provocări în primul rând în planul relațional, colaborările, parteneriatele, businessul, cariera, pe urmă planul sentimental și planul care ține de străinătate, spiritual. Scorpionii au impresia că pot să rezolve foarte multe lucruri într-un timp record. Ei vor realiza că sunt înfrânați, vor realiza că nu le iese tot ce și-au propus, iar cei care calcă pe cadavre vor avea de dat socoteală chiar la propriu: la justiție divină, terestră. Mulți trebuie să înțeleagă dacă până acum au greșit și nu au conștientizat, pentru că de multe ori avem de corectat chestiuni care țin de caracter, de comportament, de partea aceasta nevăzută, dar foarte importantă.

Horoscop Mariana Cojocaru aprilie 2023, pentru Săgetător
La Săgetători, este agitație și la ei, să nu uităm că este eclipsă. Sunt vremuri foarte încărcate, energii grele. În primul rând, este pe casa copiilor, apoi pe sectorul sentimental, relațional. Ce au ei de făcut: dacă promit ceva copiilor, să se țină de angajamente, de promisiuni, pentru că e momentul adevărului. Alții pot avea probleme de tip sentimental, alții pot avea probleme de tip concept, pentru carieră, proiect, business. Deci acolo e blocajul pe concept, nu mai știu ce să facă și parcă se învârt în jurul cozii.

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Capricorn
La Capricorn este destul de liniște. Tot cadrul astral care a fost agitat în anii trecuți s-a detensionat pe constelație, dar nu este linişte direct, ca stare de spirit, ci indirect, prin intermediari, familie, rude, iar tensiunile se duc spre altceva. Deci își doresc altceva Capricorni. Dacă până nu demult spuneau „dar eu unde sunt în ecuație?”, acum nu mai gândesc așa şi duc totul către un membru din familie. Marte aici anunţă tensiuni – dacă ești căsătorit, pe relația cu partenerul, dacă ești într-o relație de business, de asociere, de alianță, sunt tensiuni cu asociatul și tensiunile acestea pe eclipsă trebuiesc rezolvate, pentru că dacă nu, va fi ca o explozie și de acolo nu mai rămâne nimic. Prin urmare, Capricornul se poate bucura dintr-un punct de vedere, pentru că starea lui de spirit este limpede, dar se gândește cum poate să ajute sau să rezoneze cu cineva din familie, să-i creioneze un destin mai bun.

Horoscop Mariana Cojocaru aprilie 2023, pentru Vărsător
Vărsătorii sunt marcați în luna aprilie de tranzitul planetei Pluto. Cu un marcaj de genul acesta, se vor gândi să facă curățenie generală pe destinul lor. Pluto e o planetă profundă, pentru că e planeta Scorpionului. Vărsătorii nefiind superficiali, vor simți că nu mai suportă. Deci acolo unde practic se întâmplă ceva, li se face o nedreptate sau nu pot să rezoneze cu cineva, pentru că persoanele respective sunt obtuze, încăpățânate, ei vor izbucni. Un sfat pentru ei: în primul rând, trebuie să fie argumentați, să vină cu dovezi și să nu lase lucrurile la voia întâmplării. Și nici să nu amâne.

Horoscop Mariana Cojocaru, pentru Pești 
Peștii vor fi buimăciți în luna aceasta aprilie, o lună agitată. E zodie dublă, există acolo o degringoladă, mulți vor fi debusolați, nu vor ști care încotro să o ia. Ei vor fi buimăciți de vești care vin din toate părțile. Pe de o parte, Saturn le poate aduce constrângeri și nu e în elementul lor, iar Neptun indică faptul că s-ar putea complace într-o situație care nu-i a lor. Ține de compatibilități, incompatibilități, cu cine rezonează, cu cine nu rezonează. Ei se lasă amăgiți, pot intra în relații, inclusiv sentimentale, care nu le vin mănușă. De ce? Pentru că ei, când se amăgesc, au impresia că se potrivesc cu oricine din zodiac, că se adaptează după oricine, dar sunt iluzorii. Și e o chestiune periculoasă, pentru că lumea nu este făcută așa. Un sfat: să fie cât mai înțelepți sau să ceară un sfat avizat dintr-o altă parte, nu impus, ci ca să vadă dintr-un alt unghi, a spus astrologul Mariana Cojocaru, duminică, la Antena Stars.

Spynews
Știrile Antena Stars. De ce a refuzat Alex Bodi 1 milion de dolari. A rămas uimit când a aflat ce i s-a oferit, dar nu a putut să accepte: ”Nu am vrut” / VIDEO
Bzi.ro
Connect-R a povestit că fiica lui a fost discriminată la grădiniță! „Fiica mea nu mai vrea să fie de etnie romă!“
Fanatik.ro
Ce a găsit un bărbat într-un spital abandonat, în care nici polițiștii nu vor să intre. Imaginile au devenit virale – Video
Capital.ro
Simona Halep a fost exclusă. Anunț devastator pentru marea campioană
Playtech.ro
Antonia, apariție de filme pentru ADULȚI. A renunțat la haine într-un mod indecent
DailyBusiness
Românii trebuie să știe! Ce drepturi au dacă muncesc în caniculă
Adevarul
„Pacea” lui Putin, mărul otrăvit oferit lui Zelenski. Un expert român în analiză de risc explică în ce constă capcana întinsă Ucrainei
Spynews
Dezastru la un pelerinaj. Peste 550 de persoane au murit. Temperaturile de 51 de grade Celsius le-au fost fatale
Spynews
A mers pe jos 90 de minute pe zi. Ce s-a întâmplat după 2 ani
Evz.ro
Anamaria Prodan îl face de râs pe Reghecampf. Ce spune averea tehnicianului
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
wowbiz.ro
Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta
Cancan.ro
Bianca Drăgușanu e istorie! Ea este noua iubită a lui Gabi Bădălău 😲
Playsport.ro
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte de România - Ucraina
kanald.ro
Un polițist din Băile Herculane s-a împușcat accidental cu pistolul din dotare. Ancheta se află în desfășurare
Capital.ro
Florin Busuioc, la un pas de moarte. Busu de la PRO TV a scăpat ca prin urechile acului
StirileBZI
Se dau 15.000 de lei pe lună, timp de 5 ani! Ce categorie de români vor primi acești bani
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu Andreea Bălan, într-un costum de baie alb, la Dubai. L-a zăpăcit pe iubitul ei tenismen, care e cu 9 ani mai tânăr
stirilekanald.ro
Ei sunt clujeni găsiți morți în curtea casei. Asta le-a adus sfârșitul
substantial.ro
A murit poetul Ioan Es. Pop la vârsta de 65 de ani
MediaFlux
ȚEAPĂ în MAGAZINE! Cum EVITAȚI să fiți ÎNȘELAȚI la BANI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?