Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 9-15 septembrie. O zodie se umple de bani

Horoscop Mariana Cojocaru. In saptamana 9 - 15 septembrie, o zodie castiga bani, alta primeste vesti importante.

RomaniaTV.net
07 sept. 2018, 07:29
Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 9-15 septembrie. O zodie se umple de bani

Berbec- Data de 10 septembrie are două aspecte demne de semnalat: Marte reintră în Vărsător şi Venus intră în Scorpion. Venus este considerat Mic Noroc sau Mic Benefic şi vă susţine câştigurile suplimentare, împreună cu Jupiter poziţionat în al treilea decan din Scorpion. Luna Albă conjunctă cu Mercur şi Soarele din Fecioară e de bun augur pentru sănătatea voastră şi pentru activităţile socio-profesionale.

Citeşte şi Horoscop zilnic VINERI 7 SEPTEMBRIE 2018. Un celebru trigon şi o opoziţie dură!

Taur- Alinierea de planete din Fecioară, format din Soare-Mercur-Lună este cea mai bună dovadă că latura afectiv-emoţionala se vrea ţinută trează cu dragoaste, creativitate, intuiţie. De vreme ce Venus intră în Scorpion, e clar că mulţi se gândesc la relaţiile pe care le au. Relaţiile compatibile pot fi duse în faţa altarului sau prezentate ofiţerului stării civile. Relaţiile şubrede se pot rupe(Venus-Marte).

Gemeni- Mercur- patronul vostru astral şi Zeul cu Aripi la Picioare- va fi în rezonanţă cu Luna Albă şi Soarele, semn că veţi primeni casa de oaspeţi sau veţi chema pe Meşterul Drege-Tot să facă reparaţii pentru a o pregăti de iarnă(reparaţi instalaţiile, centralele, sobele, coşul caselor pentru a evita incendiile,). Domnii vor tăia lemne, iar Domniţele vor pune murături, vor face zacuscă, magiun, lichioruri.

Continuarea horoscopului pe kfetele.ro.