Horoscop Mariana Cojocaru, predicţii astrologice pentru această vară. Conjuncţie între Lilith, planeta pasiunilor, Venus și Marte: „Atenție, pentru că vine furtuna”

Astrologul Mariana Cojocaru a făcut noi previziuni astrale, în ceea ce privește latura amoroasă a zodiilor din perioada următoare.

21 iun. 2023, 09:45
Horoscop Mariana Cojocaru, predicţii astrologice pentru această vară. Conjuncţie între Lilith, planeta pasiunilor, Venus și Marte: „Atenție, pentru că vine furtuna”

Horoscop Mariana Cojocaru. Astrologul a fost prezentă în cadrul platoului Exclusiv VIP, de pe Prima TV, unde a dezvăluit cum le vor merge zodiilor pe plan amoros, vara aceasta. „Din punct de vedere amoros, e o vară mai mult decât fierbinte. Se întâmplă foarte multe schimbări, începând cu luna iulie și mai ales august. Vom avea iubiri la prima vedere. Pentru cei tineri, care își doresc iubiri de o seară sau de o vară. Acum vom avea o conjuncție între Lilith, planeta pasiunilor, Venus și Marte, o conjuncție, o aliniere de planete. Alte cupluri se pot întoarce la problemele nerezolvate din trecut, care se pot amplifica, există risc de separări, este o chestiune generală, se agită spiritele. Alte iubiri vin din vieți anterioare, pentru că îți apare cineva, ceva și te gândești de ce se întâmplă. Lucrurile pe moment se agită, după care se pot liniști.”, a declarat astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul emisiunii.

Berbec

Dacă ai o relație în care nu se mișcă nimic, apare o furtună care poate să strice toate planurile.

Horoscop Mariana Cojocaru Taur

Am vești bune, în sensul în care axa karmică părăsește axa lor și se vor simți mai relaxați, dar trebuie să fie cu ochii pe familie, pe casă, pe părinți și pe cariera pe care o au.

Solstiţiul de vară 2023: Aceste 5 ZODII sunt cele mai norocoase în 21 iunie. Vezi ce le poartă noroc și dacă ești în top!

Gemeni

Relația de compatibilitate a verii va fi centrată pe copil, în sensul în care trebuie să vezi ce faci cu el, cum poți să-l educi mai bine, conform astrogramei lui, de ce gândește așa, cum să-l educi mai bine.

Rac

Am vești bune, pentru că aceste aspecte care se conturează, nu-l vizează în mod direct. Este mai relaxată situația, dar privind profund lucrurile, aspectele sentimentale vor fi legate de străinătate, de mișcările pe care vrei să le faci în carieră.

Horoscop Mariana Cojocaru Leu

Este primul vizat. Când vorbim de tineri, este bine, pentru că ei își doresc iubiri, dar pot fi simple focuri de paie. Când vorbim de leii care nu mai sunt chiar adolescentini, atunci lucrurile se pot precipita. În prima parte a verii este ok, dar în a doua parte poate avea parte de tensiuni în amor, risc de separări, certuri, dispute.

Fecioară

Ele stau bine, pentru că e perioada în care ele se refac, se regăsesc, se reorganizează. Trebuie să fie atente la dușmanii invizibili și vizibili. Dragostea ține foarte serios de sănătatea lor.

Horoscop Mariana Cojocaru Balanță

Sunt vizate în mod direct, pentru că se schimbă structura karmică. Atenție, pentru că vine furtuna, în sensul în care în relațiile care sunt mai puțin solide, pot apărea cutremure, chiar dacă ele le consideră solide. Trebuie luate decizii importante.

Scorpion

Este într-o perioadă cu schimbări majore. Cine a avut probleme, trebuia să le repare până acum.

Horoscopul VERII astronomice: Ce aduce solstiţiul de vară 2023 tututor ZODIILOR

Horoscop Mariana Cojocaru Săgetător

Lucrurile sunt destul de relaxate, dar și la ei se va agita tare de tot. Exemplu este Gina Pistol și Smiley, relație de foc.

Capricorn

Are constrângeri în amor, dar e foarte descurcăț când vrea să obțină ceva.

Horoscop Mariana Cojocaru Vărsător

Are blocaje, datorită aspectelor din Leu și fiecare se descurcă cum poate. Sunt tensiuni mari.

Pești

Relațiile de compatibilitate vor fi centrate pe cei mici, fie copiii, fie nepoți, rude, fie în zona de familie. Acolo se încing spiritele și se întâmplă evenimentele importante.