HOROSCOP. Berbecii şi Leii sunt favoriţii astrelor. MARIANA COJOCARU, previziuni pentru următoarele luni VIDEO

HOROSCOP. MARIANA COJOCARU a realizat previziunile astrale pentru următoarele şase luni, în care Berbecii, Balanţele, dar mai ales Leii vor fi favoriţii zodiacului.

RomaniaTV.net
13 apr. 2015, 10:59
HOROSCOP. Berbecii şi Leii sunt favoriţii astrelor. MARIANA COJOCARU, previziuni pentru următoarele luni VIDEO

Berbecii vor fi în centrul atenţiei cel puţin până pe 12 noiembrie, când coada dragonului le părăseşte zodia şi lucrurile se schimbă radical pentru destinul berbecilor. În această perioadă îşi pot întâlni şi marea dragoste

Taurii  au parte de mare agitaţie, următoarele şase luni urmând să fie unele tulburi, ceea ce este, însă, un semn că astrele au planuri pentru ei.

Gemenii  sunt foarte bine structuraţi. Au două perioade: în intervalul mai – iunie trebuie să revizuiască chestiuni profesionale, probleme financiare care trenează, iar la sfârşitul lui septembrie şi începutul lui octombrie trebuie să fie atenţi la latura sentimentală a vieţii lor.

Racii au un an în care trebuie să rămână lucizi, pentru că astrele le pregătesc emoţii şi momente în care trebuie să ia decizii foarte importante, în special în perioada septembrie – octombrie.

Leii sunt în continuare regii şi vitejii zodiacului, mai ales că Jupiter intră în mers direct, ceea ce îi influenţează pozitiv pe nativii din Leu pe tot parcursul anului şi pe toate planurile.

Fecioarele se pot aştepta la un destin spectaculos în august şi septembrie, când au parte de o schimbare majoră, odată cu intrarea sub influenţa lui Jupiter şi ieşirea de sub cea a Lunii Negre.

Balanţele sunt favorizate în continuare până pe 12 noiembrie, Nodul lunar nord fiind în constelaţia lor. Destinul lor este pe un trend ascendent pe toate planurile.

Scorpionii au parte de perioade conflictuale, de provocări care însă lor le fac bine. În perioada 15 iunie – 18 septembrie Saturn revine în Scorpion şi readuce pe tapet probleme din ultimii 2-3 ani.

Săgetătorii au o vară activă, nicidecum una pentru odihnă şi relaxare, dar au o conjunctură astrală care favorizează cariera pentru următorul an.

Capricornii au  aspecte favorabile de la jumătatea lunii august încolo, când revine speranţa, încrederea, starea de bine şi când au parte de confirmarea faptului că sunt în continuare favorizaţi de astre.

Vărsătorii stau bine, după ce Jupiter le-a îngrădit până acum norocul şi le-a fost defavorabil.

Peştiivor fi la fel ca până acum, se vor sacrifica în continuare pentru alţii, lăsându-şi propriile nevoi şi probleme deoparte, dar din 12 noiembrie, când nodurile karmice intră în Peşti şi Fecioară, lucrurile se schimbă. Unii vor merge bine e toate planurile – financiar, profesional, sentimental -, dar alţii vor ajunge la agonie, în special cei care au profitat până acum de cei din jur, pentru a-şi plăti păcatele karmice.