HOROSCOP. Berbecii şi Leii sunt favoriţii astrelor. MARIANA COJOCARU, previziuni pentru următoarele luni VIDEO

Publicat: Luni, 13 Aprilie 2015 13:59 // Actualizat: Miercuri, 15 Aprilie 2015 10:42 // Sursa: romaniatv.net

HOROSCOP. MARIANA COJOCARU a realizat previziunile astrale pentru următoarele şase luni, în care Berbecii, Balanţele, dar mai ales Leii vor fi favoriţii zodiacului.

Berbecii vor fi în centrul atenţiei cel puţin până pe 12 noiembrie, când coada dragonului le părăseşte zodia şi lucrurile se schimbă radical pentru destinul berbecilor. În această perioadă îşi pot întâlni şi marea dragoste

Taurii  au parte de mare agitaţie, următoarele şase luni urmând să fie unele tulburi, ceea ce este, însă, un semn că astrele au planuri pentru ei.

Gemenii  sunt foarte bine structuraţi. Au două perioade: în intervalul mai - iunie trebuie să revizuiască chestiuni profesionale, probleme financiare care trenează, iar la sfârşitul lui septembrie şi începutul lui octombrie trebuie să fie atenţi la latura sentimentală a vieţii lor.

Racii au un an în care trebuie să rămână lucizi, pentru că astrele le pregătesc emoţii şi momente în care trebuie să ia decizii foarte importante, în special în perioada septembrie - octombrie.

Leii sunt în continuare regii şi vitejii zodiacului, mai ales că Jupiter intră în mers direct, ceea ce îi influenţează pozitiv pe nativii din Leu pe tot parcursul anului şi pe toate planurile.

Fecioarele se pot aştepta la un destin spectaculos în august şi septembrie, când au parte de o schimbare majoră, odată cu intrarea sub influenţa lui Jupiter şi ieşirea de sub cea a Lunii Negre.

Balanţele sunt favorizate în continuare până pe 12 noiembrie, Nodul lunar nord fiind în constelaţia lor. Destinul lor este pe un trend ascendent pe toate planurile.

Scorpionii au parte de perioade conflictuale, de provocări care însă lor le fac bine. În perioada 15 iunie - 18 septembrie Saturn revine în Scorpion şi readuce pe tapet probleme din ultimii 2-3 ani.

Săgetătorii au o vară activă, nicidecum una pentru odihnă şi relaxare, dar au o conjunctură astrală care favorizează cariera pentru următorul an.

Capricornii au  aspecte favorabile de la jumătatea lunii august încolo, când revine speranţa, încrederea, starea de bine şi când au parte de confirmarea faptului că sunt în continuare favorizaţi de astre.

Vărsătorii stau bine, după ce Jupiter le-a îngrădit până acum norocul şi le-a fost defavorabil.

Peştiivor fi la fel ca până acum, se vor sacrifica în continuare pentru alţii, lăsându-şi propriile nevoi şi probleme deoparte, dar din 12 noiembrie, când nodurile karmice intră în Peşti şi Fecioară, lucrurile se schimbă. Unii vor merge bine e toate planurile - financiar, profesional, sentimental -, dar alţii vor ajunge la agonie, în special cei care au profitat până acum de cei din jur, pentru a-şi plăti păcatele karmice.

loading...
8 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 apr 16:57
Răspunde | Votează email 0 email
rodica
Foarte mulţi dintre oameni îşi blochează singuri accesul la această sursă infinită de putere prin gândurile lor de sărăcie, de îndoială şi de teamă, care împiedică afluxul de prosperitate în viaţa lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
14 apr 13:04
Răspunde | Votează email 0 email
oancea elena
Editura EPUBLISHERS.SRL, cauta colaboratori externi !!
AFACEREA OAMENILOR CULTI SI INTELIGENTI.
Program de lucru part-time pentru extinderea pe piata Nationala si Internationala!
Ce oferim:
-plata se calculează în funcție de implicare și realizări
-instruire gratuită prin email
-contract legal de comision
-scrisoare de recomandare
-posibilitatea de a lucra de acasă (fiecare iși face singur programul de lucru)
Vrei sa citesti un roman exceptional, o poveste fascinanta, grandioasa, uluitoare?
Un roman ce are un subiect unic la nivel mondial, un subiect unic ce nu s-a mai scris,un subiect care i-a pus pe ganduri pe toti cititorii. Convinge-te de realitatea informatiei si poti sa ai AFACEREA VIETII TALE. Va oferim detalii dupa ce trimiteti textul '”Info” la adresa de email [email protected]
13 apr 17:00
...şase luni, în care Berbecii, Balanţele, dar mai ales Leii vor fi favoriţii zodiacului. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
13 apr 14:24
...pentru următoarele şase luni, în care Berbecii, Balanţele, dar mai ales Leii vor fi favoriţii zodiacului. Citește mai departe…   ...
13 apr 14:11
...luni, în care Berbecii, BalanÅ£ele, dar mai ales Leii vor fi favoriÅ£ii zodiacului. Citește mai departe… Related ...
13 apr 14:10
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for requests
...
13 apr 14:10
...MARIANA COJOCARU a realizat previziunile astrale pentru următoarele şase luni, în care Berbecii, Balanţele, dar mai ales Leii vor … mai mult Citeste articolul la sursa: ...
13 apr 14:07
...şase luni, în care Berbecii, Balanţele, dar mai ales Leii vor fi favoriţii zodiacului. Citește mai departe… : HOROSCOP. Berbecii şi Leii sunt favoriţii astrelor....
1
EUR
4.8743
RON
30 Oct
noapte 6 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H