Horoscop Mariana Sârbu. Trei zodii care vor trece prin mari cumpene până la sfârşitul lunii

Trei zodii vor trece prin momente destul de tensionate până la finalul lui octombrie 2021. Următoarele două săptămâni vor fi decisive pentru Balanțe, Lei și Berbeci.

17 oct. 2021, 16:04
Horoscop Mariana Sârbu. Trei zodii care vor trece prin mari cumpene până la sfârşitul lunii

Horoscop Mariana Sârbu.

Două zodii de foc și una de aer vor trebuie să aibă foarte mare grijă la tot ce fac în perioada care vine. Potrivit astrologului Maria Sârbu, fiecare din aceste trei semne are o sumedenie de lucruri de învățat în primul rând despre cum să se raporteze la oamenii din jurul lor.

Horoscop octombrie: 5 semne zodiacale pentru care luna va fi de vis, totul le merge din plin

Horoscop Mariana Sârbu.

Berbecii. Nativii de foc se pot confrunta cu reproșuri din partea persoanei cu care conviețuiesc. Vor apărea discuții și dispute cu iubitul sau iubita. Sunt nevoiți să facă o autoanaliză destul de serioasă, căci luna aceasta este o lună a lecțiilor de personalitate.

Cât despre Lei, astrologul Maria Sârbu susține că și pentru ei este o perioadă cu mult consum de energie. Nervii și frustrările se vor întinde la maximum mai ales în a doua parte a lunii, în care intrăm în curând.

Pot apărea tot felul de contradicții și scandaluri în cuplurile formate de Lei. Regii junglei nu trebuie însă să dispere, chiar dacă vin momente grele. Toate disensiunile vor avea un final fericit. Vor reuși să găsească punctul de echilibru, în cele din urmă.

Venus în Săgetător 2021 ne ajută să privim cu încredere către viitor. Zodiile, puternic influenţate de acest aspect astral

Horoscop Mariana Sârbu. Balanțele se află și ele sub atenționarea astrelor în următoarele două săptămâni și ceva. Se simt din ce în ce mai obosite și nu mai pot ține pasul cu lumea din jurul lor.

Vor apărea o serie de dezamăgiri pentru nativii de aer. Dacă au răbdare și știu unde să caute lucrurile frumoase din jurul lor, trebuie să știe că nu este totul pierdut. Încă mai au suficiente motive de bucurie, scrie Maria Sârbu.


loading...