Horoscop: Marte intră în Capricorn pe 11 octombrie. Cum sunt afectate zodiile

Planeta Marte intră în Capricorn pe 11 octombrie, în sextil cu Neptun, care se află în Peşti. Acest sextil format între cele două planete pe axa Capricorn-Peşti reprezintă o provocare uriaşă pentru zodiile de pământ şi de apă.

RomaniaTV.net
11 oct. 2016, 11:51
Horoscop: Marte intră în Capricorn pe 11 octombrie. Cum sunt afectate zodiile

TAUR – Vei gasi perspective noi, vei avea idei noi, te asteapta o calatorie interesanta, care va scoate la iveala calitati pe care ceilalti nu le banuiau la tine. Urmeaza o perioada de revolutie spirituala.

FECIOARA – Evenimentele din viata ta capata o turnura neasteptata, in sensul bun al cuvantului. Vei gasi resursele necesare sa faci bani in plus. Vei deborda de energie si iti vei regasi personalitatea sau acele caracteristici care te fac unic si de care trebuie sa tii cu dintii.

CAPRICORN – Portile Dragostei se deschid pentru tine. Vei cunoaste o persoana speciala pe 12 octombrie, semn ca Zeul Razboiului o face pe Cupidon mai nou.

Citeşte şi  Horoscop Mariana Cojocaru: Descoperă capcanele toamnei 2016, în funcţie de zodia ta

RAC – Cu toate ca nu este o perioada usoara pentru tine din punct de vedere sentimental, apar o serie de noutati in viata ta, care te determina sa iti schimbi perceptia despre iubire.

SCORPION – Va fi o perioada asa si asa. Sa nu te astepti la evenimente spectaculoase din punct de vedere financiar. Este, mai degraba, o perioada de introspectie, de dialog cu sinele tau.

PESTI – Fericirea se va citi pe chipul tau in dimineata zilei de 11 octombrie. Sextilul format de Neptun, care se afla in zodia ta, cu Marte in Capricorn te ajuta sa depasesti blocajele emotionale pe care alteori nu stiai cum sa le privesti.

Citeşte mai mult pe Revista Teo