Horoscop MARTI 17 NOIEMBRIE 2020. Ce zi imprevizibila!

Despre ce e vorba azi? Revelatii socante? Propuneri indecente? Vesti scandaloase? Azi e posibil orice! Mai ales ca Mercur si Uranus aduc acele informatii care te trezesc. Luna paraseste iubitorul de Aventura Sagetator pentru a se instala in Capriconul cel serios si pus pe treaba. Ce ai de facut?

16 nov. 2020, 23:46
Horoscop MARTI 17 NOIEMBRIE 2020. Ce zi imprevizibila!
Horoscop MARTI 17 NOIEMBRIE 2020

Horoscop MARTI 17 NOIEMBRIE 2020

. Mercur in Scorpion face opozitie cu Uranus in Taur. Ce zi imprevizibila!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Ai nevoie de un prieten care sa iti ofere o perspectiva diferita despre ceva din mintea ta. Mercur se ciocneste cu Uranus si asta indica pentru zodia ta ca o conversatie cu un prieten mai iluminat sau cu un grup iti poate spune ce ai nevoie sa stii. Poate iti trebuie sfat despre a intalni pe cineva special sau un vis dupa care alergi. Pe orice esti focusat, fii sigur ca sfatul va fi in acord cu tine. Cu radicalul Uranus pe scena insa, poate fi prea indepartat ca sa fie eficient acum.

Horoscop 16-22 noiembrie 2020 cu Adrian Bunea. Tranzitul favorabil al planetei Venus influențează puternic zodiile în diferite sectoare ale vieții
Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Daca te contrazici si exprimi puncte de vedere contrare, asta te poate duce in apa clocotita. Mercur se ciocneste cu Uranus coordonatorul tau si asta iti activeaza nevoia de a ii ilumina pe cei ce stiu mai putine dar nu intr-un mod bun. Vei fi tentat sa sochezi oamenii scotandu-i in afara zonei lor conforabile spunandu-le ceva radical. Puterile tale de perceptie sunt impresionante, dar a-i ataca pe oameni cu opiniile tale nu ii va face sa se razgandeasca. Comunica din inima ca sa iti duci opinia cu eficienta la destinatie.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Abordarea ta uzuala este sa gandesti lucrurile in detaliu inainte sa faci o schimbare. Nu va fi cazul azi. Mercur se ciocneste cu radicalul Uranus si asta iti poate activa o viziune extrema despr viata ta personala si vei fi tentat sa faci schimbari fara sa iei in considerare cum iti va afecta viata in continuare. Mai important, poate ca ai ajuns la o concluzie gresita de la bun inceput, deci nu e momentul acum sa actionezi. In partea sa buna, aceasta influenta te poate inspira sa ai o perspectiva diferita despre viata ta si sa iti lumineze noi optiuni de a merge mai departe.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop TAROT ZILNIC MARTI 17 NOIEMBRIE 2020. Energia zilei si inspiratie mistica pentru zodii

Horoscop MARTI 17 NOIEMBRIE 2020 tarot . Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de MARTI 17 NOIEMBRIE 2020 pentru fiecare zodie!
Horoscop tarot zilnic BERBEC
3 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza celebrarea, prietenia, creativitatea, comunicarea. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul ca ar trebui sa fii mai atent cu exagerarile. Poti avea tendinta sa mananci mai mult decat trebuie, sa bei mai mult decat e nevoie, sa muncesti mai mult decat iti permite nivelul energiei.

Horoscop tarot zilnic TAUR
2 de bate

Cartea simbolizeaza planificarea viitorului, progresul, deciziile, descoperirea. Se anunta succesul unui efort depus in trecut. Este vremea sa tragi linie sa vezi ce ai facut si cu ce rezultate, apoi sa demarezi alte proiecte de viitor.

Horoscop tarot zilnic GEMENI
Cavalerul de cupe (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza romantismul, sarmul, cavalerul in armura stralucitoare, imaginagia. Telurile tale sunt departe, ai de facut o calatorie fizica sau spirituala. Daca iti apare aceasta carte inversata, ea iti transmite mesajul ca te tine ceva pe loc. E emotie puternica te tine captiv si departe de visurile tale.  Rezolva-le si vei putea merge mai departe puternic si stralucitor precum armura cavalerului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop 17 NOIEMBRIE 2020 Etalare zilnica RUNE mistice

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 17 NOIEMBRIE 2020.
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

ETALARE RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – KENAZ (cu fata in jos). Kenaz aici arata ca poti crede ca o relatie sau prietenie este in descrestere. Poate ca este timpul sa infrunti acest adevar si sa te uiti dupa o noua cale. Poate sa fie timpul sa dai drumul trecutului oricat de dificil este. Asta iti permite sa iti creezi un nou capitol al vietii.

ETALARE RUNE pentru TAUR
Runa etalata – Laguz : Runa te sfatuieste sa fii atent la obsesia de a realiza o dorinta care poate ca nici nu este benefica pentru tine. Cel mai probabil ti-ai ridicat dorinta la nivel de absolut si o vrei urgent implinita, altfel crezi ca nu te vei mai bucura de ea. Poate ca este mai prudent sa iesi din aceasta stare de obsesie. Asta nu inseamna sa nu ai dorinta ci sa constientizezi ca, poate, nici nu ai chiar asa de mare nevoie de ea.

ETALARE RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – Nauthiz: Se pare ca intre tine si telul tau exista o distanta desul de mare. Ai nevoie sa depasesti acest hop. Dar cum?! Trecerea prin aceasta „prapastie” este riscata dar, totodata, ai mare nevoie de ea. Nautiz indica o dorinta a sufletului neimplinita in prezent.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.