Horoscop marţi, 22 septembrie 2015. Ce zodii au parte de trei ceasuri rele

RomaniaTV.net şi Revista Teo vă prezintă previziunile astrale pentru ziua de marţi, 22 septembrie.

RomaniaTV.net
21 sept. 2015, 14:24
Horoscop marţi, 22 septembrie 2015. Ce zodii au parte de trei ceasuri rele

Horoscop 22 septembrie 2015 – Berbec

Unii ar spune ca ceea ce vrei sa faci contine o mare doza de risc si e un gest nebunesc din partea ta, de aceea ar dori sa te mai opreasca din elan. Nici nu vrei sa auzi sa te opresti aici, pentru ca esti entuziasmat de directia spre care esti atras ca de un magnet. Te lasi dus de val spre tinta ta cea mai inalta si, tocmai pentru ca tu crezi atat de mult in visul tau, nu te lasi oprit din drum de atatea suspiciuni si piedici puse de ceilalti in calea ta. Bine faci, dai dovada de curaj si de un dram de inconstienta, dar e constructiva indrazneala aceasta. Cei din jurul tau sunt conservatori si fricosi, si nu ar face ca tine, dar de ce trebuie sa fii ca ei?

Horoscop 22 septembrie 2015 – Taur

Tu esti cel care isi asuma de buna voie o stare de pesimism care nu iti face bine. Lupta cu aceasta atmosfera apasatoare, ti-o creezi singur sau o accepti fara sa lupti. De fapt, esti puternic afectat de o problema, a ta sau a altuia, si din cauza ei ai impresia ca totul e negru in jurul tau. O vaga depresie te paste si nu gasesti in jur nimic bun de care sa te agati. In loc sa dai la o parte aceste neguri intunecate, parca le aduni si mai mult, pentru ca discuti doar despre ceea ce nu merge, despre ceea ce-ti lipseste, despre tot felul de subiecte predominant negative.

Horoscop 22 septembrie 2015 – Gemeni

Tu poti fi azi motorul principal al unui proiect de proportii, la care vor adera si altii cu mult entuziasm. Totul depinde de cum luati startul, de aceea trebuie sa fii convingator, energic, apeland la toate argumentele pe care le ai pentru a demonstra si celor din jur ca merita sa ti se alature. Se vede cat de multa pasiune investesti in acest proiect si vei primi si din partea celorlalti participanti suficiente semnale de incredere si de sustinere, care te vor stimula sa mergi mai departe. Nu esti singur in acest mare scop, deci uniti-va fortele cu totii!

Horoscop 22 septembrie 2015 – Rac

Uneori, a pune punct unei situatii din care nu mai ai nimic bun de castigat e cea mai mare dovada de vointa. Asta trebuie sa faci si azi, sa-ti iei inima in dinti si sa spui adio acelei situatii care ar fi trebuit sa dispara mai demult din calea ta, dar tot te-ai tinut cu dintii de ea. Fii acum puternic, ferm, pregatit pentru marea ruptura, pentru ca vei vedea ca te vei simti mult mai bine fara acel lucru, decat tot incercand sa-l pastrezi in viata ta. Hai, spune stop si apoi mergi mai departe complet debarasat de trecutul care nu te mai ajuta. Priveste spre ziua de maine, ca si cum ai fi nou nascut!

Horoscop 22 septembrie 2015 – Leu

Esti la finalul unei etape si, ca la orice moment de final, e vremea bilantului. Esti multumit de nivelul la care ai ajuns, consideri ca ai facut tot ce era mai bine pentru a ajunge aici, deci nu ai de ce sa spui ca se putea si altfel. Fii mandru de ceea ce ai construit pana acum si bucura-te de roadele palpabile ale eforturilor depuse, pentru ca nu a fost deloc un demers simplu si nicidecum scurt. Ai muncit mult ca sa ajungi aici, deci ai cu ce te lauda! Arata lumii ce ai realizat, pentru ca sunt rezultate vizibile, palpabile, care pot fi incununarea cu succes a unui episod de maxima implicare din partea ta. A iesit bine, bucura-te de rezultat!

Citeste mai mult pe Revista Teo