Horoscop MARTI 24 NOIEMBRIE 2020. Planuri mari!

Poti incerca sa spui ce simti inainte ca Luna sa intre in Berbec. Te vei trezi din magie si e posibil sa nu iti mai gasesti cuvintele potrivite.

RomaniaTV.net
24 nov. 2020, 06:22
Horoscop MARTI 24 NOIEMBRIE 2020. Planuri mari!

Horoscop MARTI 24 NOIEMBRIE 2020

. Mercur in Scorpion face trigon cu Neptun in Pesti. Ai ceva pe suflet. Din fericire este ceva de bine, dar nu stii cum sa procedezi. Numai cuvintele potrivite te pot ajuta. Iar Luna in Pesti te ajuta sa le gasesti.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Focusul momentului pe sectorul obiectivelor tale te poate face sa iti doresti locuri libere in programul zilei ca sa demarezi proiecte si sa vezi ce posibilitati mai exista. In weekend, totusi, cel mai bine ar fi sa iti intaresti granitele pentru ca cineva te-ar putea lasa secatuit daca il/o lasi sa iti ia prea mult din timp, energie, spatiu. Gaseste balanta potrivita dintre a da si a primi. Este crucial.

Horoscop BANI si SUCCES 24-29 NOIEMBRIE 2020. Influente in casa banilor!

Horoscop MARTI 24 NOIEMBRIE 2020 TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Vei fi incantat peste masura sa primesti un apel sau un mesaj de la cineva, fie sa recuperati si sa va mai vedeti, fie sa te invite la un eveniment care face sfarsitul de saptamana special. Poti fi si neobosit, dornic sa iesi pentru a cauta noi prieteni care sa iti largeasca orizonturile. Fii atent totusi daca cineva iti face o oferta care suna bine dar nu se simte bine in fiinta ta. Tu stii ca instinctele tale sunt in alerta mereu si iti vor binele.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Desi tu esti bun sa gestionezi responsabilitati, mai vine si o vreme cand totul pare prea mult. Daca este acest caz, poti beneficia de rezultatul delegarii acestor sarcini si in special catre cei in care ai incredere. Vei fi surpins ce eficienti pot fi si altii, nu numai tu. Ai nevoie sa iti eliberezi spatiu in agenda pentru tine insuti si acesta este un bun mod de a proceda.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)
Ai putea fi in dispozitii excelente si dornic sa imprastii o parte din veselia ta si altora. Un priete poate sa se simta chiar asa de pozitiv si optimist ca tine, deci ar avea nevoie de un impuls. Poate ca este un membru de familie sau un prieten apropiat care este confuz despre ceva si te cauta pentru o mana de ajutor sau sfat. Abordarea ta sincera ar putea sa taie orice neclaritati ale sale si sa il lase mult mai bine.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)
Inainte sa cheltui bani pe ultima ta preocupare in amor sau chiar pe un nou hobby, asigura-te ca este cu adevarat potrivit pentru tine. Te-ai putea afla sub iluzia ca vei fi mai fericit drept rezultat, dar oare vei fi ? Mentine-ti mintea deschisa, pentru ca imaginatia ar putea sa iti joace feste. Fa cativa pasi in directia viselor tale si ia in calcul si toate sentimentele implicate. Daca te simti excelent, e bine. Daca nu, nu nega ce simti.

Horoscop zilnic, pe sfatulparintilor.ro