HOROSCOP MARTIE: Cele trei zodii care vor fi „lovite” de noroc

HOROSCOP MARTIE. Astrele au dezvăluit ce semne zodiacale de Pământ vor fi avantajate în luna martie.

RomaniaTV.net
05 mart. 2018, 15:44
HOROSCOP MARTIE: Cele trei zodii care vor fi „lovite” de noroc

FECIOARĂ

Nativii născuți sub semnul zodiacal al fecioarei au avut multe de pătimit în ultima perioadă, însă în tot acest timp au tot sperat că adevărul va ieși la iveală și că cei care le-au făcut rău vor fi pedepsiți.

În luna martie lucrurile se vor schimba pentru acești nativi pentru că în sfârșit vor face ceea ce-și doresc fără să mai țină cont de nevoile celorlalți. Pentru prima dată după mult timp se vor gândi și la ei.

Citeşte şi Horoscop Minerva martie 2018: O lună propice investiţiilor şi finanţelor pentru Berbeci

TAUR

Nativii din taur vor avea mult noroc cu partenerii lor de viață care vor face tot posibilul să-i răsfețe pe tauri. Acești nativi se vor bucura de multă afecțiune și tandrețe, însă nici ei nu vor mai suporta atâta bine.

În luna martie, nativii din taur vor avea parte de schimbări pe plan profesional și se vor bucura de multe câștiguri. Aceste provocări profesionale vor fi renumerate corespunzător.

CAPRICORN: 

Dacă în ultima perioadă acești nativi au avut de suferit și s-au închis în ei, luna ce vine lucrurile se vor schimba și vor fi într-o stare de petrecere continuă.

Cpricornii își vor găsi un loc de muncă pe care îl vor iubi și vor face toată munca de plăcere. Pe lângă succesul de pe planul profesional, acești nativi își vor găsi și marea dragoste și vor fi mai fericiți ca niciodată.