Horoscop Mihai Voropchevici. Zodii care își găsesc sufletul pereche în această toamnă

Numerologul Mihai Voropchevici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3, care sunt cele patru zodii care își vor găsi în această toamnă sufletul pereche.

10 sept. 2023, 22:23
Horoscop Mihai Voropchevici. Zodii care își găsesc sufletul pereche în această toamnă

Mihai Voropchevici a dezvăluit zodiile care își găsesc sufletul pereche în această toamnă.

Balanța

În această toamnă, Balanțele, prin șarmul lor, pot atrage sufletul pereche în viața lor. Știu să relaționeze foarte bine. Au o energie sensibilă și așa devin foarte atrăgătoare. Au un mod plăcut de a relaționa cu ceilalți. Toamna aceasta este o dragoste cu năbădăi pentru Balanțe. O conexiune profundă și emoțonală poate apărea în aceste luni de toamnă.

Horoscop 11-17 septembrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Zodiile cărora li se schimbă viața
Horoscop Mihai Voropchevici Scorpion

Scorpionii sunt pasionali și intenși în tot ceea ce fac, inclusiv în relații. Această intensitate de care dau dovadă ar putea atrage în viața lor un suflet pereche compatibil. Sunt cunoscuți pentru puterea lor de a se conecta profund, de a înțelege toate aspectele subtile pe care le poate oferi o relație. Această toamnă le poate aduce o legătură sufletească extraordinară acestor nativi. Atenționare și pentru locul de muncă, deoarece acel suflet pereche s-ar putea să fie chiar la locul de muncă, doar că nu-l vedeți.

Săgetător

Săgetătorul se înțelege foarte bine cu arcașul de Cupidon. Acești nativi, în general, sunt aventurieri înrăiți și mari căutători de distracție. În această toamnă, s-ar putea ca această aventură să se transforme în ceva benefic pentru ei și să-și găsească sufletul pereche. Energia lor îi face să fie foarte atrăgători pentru partener. Dacă și-au planificat călătorii în străinătate, atunci e șansa lor să-și găsească un suflet pereche. Dacă mai au și cifra de destin 9, atunci garanție 200% că s-au potcovit.

Previziuni rune pe ZODII, 11-17 septembrie 2023. INGUZ este inversată, WUNJO refuză protecţia în această săptămână
Horoscop Mihai Voropchevici Pești

Peștii sunt cunoscuți pentru empatia și sensibilitatea lor. În această toamnă, Peștii ar putea să-și întâlnească sufletul pereche într-un mediu spiritual sau creativ. Energia lor intuitivă le oferă ocazia de a se conecta la nivelul superior mult mai profund. Pot lega relații autentice. Să încerce să iasă mai mult din casă. Să meargă la aniversări, la teatru, chiar și la distracții. Norocul le-ar putea surâde chiar într-un astfel de anturaj.”, a spus numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.