Horoscop Mihai Voropchievici 15-21 iunie 2020. Runele anunţă o săptămână plină de capcane. Doar trei zodii sunt binecuvântate

Mihai Voropchievici a prezentat rune și horoscop săptămânal pentru toate zodiile la "Adevăruri ascunse". Acesta a spus că le recomandă oamenilor ca se să apere de rele, să ia o lamă de ras. Aceasta trebuie taiată în două și cu taișul în afara pusă la tocul ușii.

RomaniaTV.net
14 iun. 2020, 07:41
Horoscop Mihai Voropchievici 15-21 iunie 2020. Runele anunţă o săptămână plină de capcane. Doar trei zodii sunt binecuvântate

Horoscop Mihai Voropchievici 15-21 iunie 2020

Berbec – Un mic uragan, o revouluție și mult tămbălău. Sfatul runei este să vă mobilizați forțele că toți voi veți câștiga.

Taur – Intră într-o săptămâna în care abordarea trebuie schimbată, toate acele lucruri prin care le doriți ați folosit un fel greșit pentru a le obține.

Gemeni – Au început de azi să primească vești bune, sume de bani importante.

Rac – Atenție la mesajele pe care le primiți unul din ele este foarte important, comunicare intensă. Voi trebuie să fiți foarte atenție, în funcție de aceste mesaje succesul trece sau nu de partea voastră.

Leu – Perioadă de relaxare, iar după aceea nu  vă mai faceți griji cu sănătatea une persoane dragi, este bine dar îi este dor de voi.

Fecioară – Este în centrul atenției, care primește cadouri. A venit și vremea lor la horoscopul runelor lui Mihai Voropchievici.

Balanță – Mici bătăliicare pot fi câștigate în mod sigur, cu condiția să nu deveniți prea vehemenți.

Mai multe aici