Horoscop Urania 16-22 martie 2024. Ce schimbări aduce echinocţiul de primăvară, zodiile cu aură specială

Previziuni astrologice pentru perioada 16 – 22 martie 2024. Soarele va intra în zodia Berbecului, marcând echinocțiul de primăvară. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

15 mart. 2024, 14:34
Horoscop Urania 16-22 martie 2024. Ce schimbări aduce echinocţiul de primăvară, zodiile cu aură specială

Horoscop Urania 16-22 martie 2024 Berbec

Între 16 și 17 martie dimineața, mobilitate mentală, vivacitate, premise bune pentru comunicare, învățare, exprimare în public sau pentru deplasările curente. Berbecii își vor putea valorifica abilitățile lingvistice în domeniile de studiu sau în profesiile care impun excelența în cunoașterea limbilor străine, a gramaticii, a stilisticii, a retoricii.

Între 17 martie, după ora 11:41′, și dimineața zilei de 19 martie, relațiile de familie nu vor fi tocmai un alean și o alinare sufletească: felul nativilor de a reacționa îi va defavoriza pe cei care vor adopta o atitudine radicală și/sau intolerantă față de un părinte, o rudă în vârstă sau de întreaga lor familie, înțeleasă și evaluată global în strategiile lor.

Între 19 martie, după ora 21:33′, și dimineața zilei de 21 martie, entuziasm și disponibilitate de angajare în (noi) relații afective; entuziasm și chef de viață trăit după puterea de înțelegere sau nivelul de așteptări al fiecărui nativ. Unii dintre cei maturi vor dori să recupereze trăirile, emoțiile sau satisfacțiile din trecut.

În dimineața zilei de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului, marcând echinocțiul de primăvară. Până pe 19 aprilie după-amiaza, el va permite o frumoasă dezvoltare personală, o înflorire a inițiativelor și o materializare a multora dintre ipostazele de viață personală sau profesională pe care Berbecii le-au conturat în ultima vreme fără să fi avut atunci puterea sau curajul de a le pune în aplicare, ceea ce va da acestei perioade nota unui veritabil început de drum.

Citește și: Horoscop Urania. Care sunt trăsăturile de personalitate ale fiecărei zodii. Cine sunt îndrăzneții, optimiștii, fricoșii și „clovnii” horoscopului, potrivit astrologilor din Israel

Din 22 martie, după ora 9:42′, asupra celor două case ale sănătății se vor exercita influențe diferite ca intensitate și impact asupra fiziologiei organismului și a funcționării psihicului. Unele mesaje percepute ca o intuire sau ca o viziune asupra viitorului apropiat legate de activitatea profesională ar trebui înțelese ca un avertisment.

Horoscop Urania 16-22 martie 2024 Taur 

Între 16 și 17 martie dimineața, nevoie de lămuriri suplimentare sau de informații care să le permită nativilor să analizeze corect și la obiect o temă financiară din viața și activitatea lor.

Între 17 martie, după ora 11:41′, și dimineața zilei de 19 martie, memoria va funcționa la cote înalte și tot ceea ce au învățat până acum se va dovedi a le fi de folos nativilor. Dorință de a comunica și cu prietenii mai puțin pe teme practice și mai mult din nevoia de a (re)stabili coordonatele afective ale relației lor, mai ales dacă sunt maturi.

Între 19 martie, după ora 21:33′, și dimineața zilei de 21 martie, posibile tensiuni în familia din care provin Taurii, mai ales din seara zilei de 21 până pe 22 martie. Atenție la riscul unei decizii mai puțin inspirate ori la o constrângere pe care, cu puțină abilitate, o pot amâna, în rezoluția ei finală, pentru o perioadă mai convenabilă lor.

În principal, nu este bine să se intre în dispute disproporționate cu motivul care le stârnește. Nu răspundeți la provocări. În dimineața zilei de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului, marcând astfel echinocțiul de primăvară și introducând, până pe 19 aprilie, o binevenită notă de consolidare și învigorare trupească în sectorul sănătății, motivată și controlată de factorii genetici și/sau karmici, dar alimentând și o serie de procese interioare născute din clocotul prezentului care îi neliniștește și îi derutează pe unii dintre cei născuți în zodia Taurului.

Din 22 martie, după ora 9:42′, unele persoane pot trăi un sentiment de disconfort, mai ales dacă el va fi motivat de constatările pe care le vor face cu privire la natura relației cu o persoană pe care o considerau onestă și prietenoasă, dar care va dovedi că nu se dă în lături de la vorbe, gesturi și inițiative egoiste care presupun sacrificarea sau „luxarea” unei persoane apropiate lor, dacă interesul lor o cere.

Horoscop Urania 16-22 martie 2024 Gemeni 

Între 16 și 17 martie dimineața, context astral relaxat, care le va insufla nativilor mobilitate, voioșie, imaginație și gândire speculativă. Între 17 martie, după ora 11:41′, și dimineața zilei de 19 martie, bun control al tendințelor de cheltuială și de risipire a banilor. Între 19 martie, după ora 21:33′, și dimineața zilei de 21 martie, abordări energice, autoritare ale unor chestiuni profesionale care le vor permite multora să se facă remarcați în contextul unei întruniri oficiale (sesiune de comunicări, ședință de lucru, conferință, consultare).

Deloc armonică va fi însă dimineața zilei de 22 martie, când o serie de tendințe vor fi exacerbate (nevoia de afirmare cu orice preț, asumarea unor puncte de vedere riscante, ambalarea în controverse gratuite, abordarea emfatică a unor teme care vor atrage împotriva lor replici, critici sau chiar antipatie).

Destul de multe persoane, cu pregătiri și mize profesionale diferite, în funcție de statutul lor social, vor fi nemulțumite de direcția pe care o vor lua niște proiecte din viața lor activă și a căror „corupere” ideologică o vor contesta; acestea, dacă nu vor fi corectate, îi vor motiva să ia decizii radicale (abandonarea proiectului, ruperea de respectivul colectiv, dezicerea de anumite angajamente).

Cele 3 zodii care dau mâna cu norocul și își schimbă viața definitiv! „Roata vieții” se întoarce, iar banii vin spre ei ca spre magnet

În dimineața zilei de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului, marcând astfel echinocțiul de primăvară. Până pe 19 aprilie după-amiaza, el va permite o dezvoltare a relațiilor de prietenie sau o intensificare a cooperării cu prietenii și apropiații prin viziunile, gusturile și aspirațiile lor.

Din 22 martie, după ora 9:42′, activitățile casnice nu vor fi întâmpinate cu un mare chef de a le rezolva chiar dacă, de pe urma respectivelor preocupări domestice, nativii vor avea un beneficiu (ordine, curățenie, intervenții necesare în spațiul de viață și de muncă, reparații, cumpărături utile, amenajări).

Citeşte mai multe pe libertatea.ro