Horoscop Urania 19 – 25 iunie 2021. Luna Plină în Capricorn aduce provocări majore în carieră

Principalul eveniment astrologic al săptămânii, Luna Plină în Capricorn, influenţează, cu precădere, casa carierei, a profesiei. Urmează câteva zile destul de încărcate și de solicitante la serviciu, cu sarcini multe și destul de dificile.

18 iun. 2021, 17:33
Horoscop Urania 19 – 25 iunie 2021. Luna Plină în Capricorn aduce provocări majore în carieră

Horoscop Urania 19 – 25 iunie 2021. Nu vă panicați! Astrele vă ajută să depășiți cu bine această perioadă chiar dacă, la un moment dat, veți avea senzația că nu se mai termină.

Horoscop Urania 19 – 25 iunie 2021 BERBEC

Între 20 iunie și 22 iunie după-amiaza, riscurile unei înșelătorii, ale unei manevre incorecte, gândite și puse în aplicare de o persoană interesată de câștigurile unui Berbec. Posibil moment plin de semnificații pentru cariera acestora, pe fondul Lunii Pline în Capricorn din 24 iunie.

Citeste si Horoscop WEEKEND 18-20 iunie 2021. Linistea dinaintea furtunii, ce zodii sunt expuse

Horoscop Urania 19-25 iunie 2021 TAUR

Nativii vor simți nevoia să se stabilizeze pe o direcție profesională, să ia o decizie majoră sau să înceapă să-și pună în aplicare o dorință ce ține de ideal și împlinire personală. Stare interioară clară, voință fermă, influențată de faza Lunii Pline în Capricorn din 24 iunie.

Horoscop 19 – 25 iunie 2021 GEMENI

Între 20 iunie și 22 iunie după-amiaza, enervare legată de muncă, de o activitate profesională sau de degradarea relațiilor interumane în instituția unde activează; îngrijorări salariale stârnite de zvonuri, comentarii și informații mai mult sau mai puțin credibile. Mecanisme financiare care impun amânarea sau renunțarea la un proiect, nevoia de a face economii sau de a reface un plan de activitate; din acest punct de vedere, Luna Plină în Capricorn, din 24 iunie, le va da impulsuri corecte.

Horoscop Urania 19 – 25 iunie 2021 RAC

Între 20 iunie și 22 iunie după-amiaza, moment destul de tulbure pe fondul multor, prea multor influențe astrale venite de la planetele în tranzit prin semnele de Apă, care stabilesc relații puternice ce-și vor pune amprenta pe sufletul și pe mintea celor născuți în zodia Racului. Din 24 iunie, după ora 16:05, și până pe 26 iunie la prânz, relațiile parteneriale se pot complica brusc prin încăpățânare (pe post de principii înalte!), ambiții sau ostilitate față de preopinent, accentuate de Luna Plină în Capricorn din 24 iunie.

Citeste si Horoscop Mariana Cojocaru. Karma şi Mercur retrograd aduc blocaje la sfârşitul săptămânii

Horoscop Urania 19 – 25 iunie 2021 FECIOARĂ

Între 20 iunie, după ora 14:58, și 22 iunie după-amiaza, clipe de amărăciune, stări de spirit dezagreabile, cu un motiv mai degrabă subiectiv, născute din emoții negative, neliniște, din impactul pe care îl va avea asupra lor un mediu de lucru sau de viață în care la tot pasul se întâmplă câte ceva care îi afectează și îi implică emoțional. Din 24 iunie, după ora 16:05, și până pe 26 iunie la prânz, comportament exigent față de copii, intoleranță la derapajele de comportament ale celor dragi, lipsă de umor, seriozitate excesivă poate și ca un reflex al Lunii Pline în Capricorn din 24 iunie.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro

 


loading...