Horoscop Mihai Voropchievici 25-31 decembrie 2023. Taurii se confruntă cu o furtună în viaţa lor, iar Racii au succes profesional

În săptămâna ce vine, conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, semnele zodiacale se pregătesc pentru schimbări semnificative. Descoperă ce rezervă astrele pentru fiecare zodie între 25 și 31 decembrie 2023.

23 dec. 2023, 20:25
Horoscop Mihai Voropchievici 25-31 decembrie 2023. Taurii se confruntă cu o furtună în viaţa lor, iar Racii au succes profesional

Horoscop Mihai Voropchievici 25-31 decembrie 2023. Se deschid noi orizonturi la Berbeci, iar un bulgăre de foc nimereşte peste Vărsători, a anunţat Mihai Voropchievici la Antena 3. Iată ce se pregpătesc astrele pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Deschiderea orizonturilor pentru nativii Berbec. Cartea 14 aduce vești promițătoare, se deschid noi orizonturi. Sunt încurajați să fie stăpâni pe situație și să exploreze posibilități, inclusiv călătorii în străinătate. Succesul și descoperirile pasionale sunt la ordinea săptămânii, încheind astfel anul cu brio.

Taur

Confruntare cu furtuna. Taurii se confruntă cu provocări în săptămâna ce vine, având la bază cartea 7, care simbolizează furtuna. Pentru a evita conflictele și stresul, li se recomandă să acționeze cu prudență și înțelepciune în fața situațiilor tensionate.

Citeşte şi: Horoscop lunar Neti Sandu 23 decembrie 2023 – 20 ianuarie 2024. Ce îi așteaptă pe nativi în următoarea perioadă

Gemeni

Sfârșitul și renașterea. Gemenii se pregătesc pentru sfârșitul unei situații tensionate, conform cartei negative 6. Transformarea este inevitabilă, oferind oportunitatea unei renașteri și eliminarea angajamentelor negative. Așadar, nu trebuie să vă faceți probleme, ci să așteptați cu încredere noul suflu ce va aduce schimbări benefice.

Rac

Început cu dificultăți, dar cu succes profesional. Pentru Rac, steaua aduce vestea unui început dificil, dar cu reușită în activitățile profesionale. O persoană mai în vârstă se va implica, facilitând beneficii și succes în plan material.

Leu

Atracție deosebită la orizont. Leii se bucură de cartea triunghiului (9), semn că vor primi scrisori sau invitații la reuniuni de familie. În acest context, se preconizează o atracție specială pentru o persoană cu trăsături intelectuale extraordinare.

Fecioară

Soarele strălucește pe drumul fericirii. Pentru Fecioară, Soarele (cartea 0) aduce o săptămână de fericire, reușită și recunoaștere a meritelor. Situațiile nefericite se clarifică, pregătind terenul pentru o perioadă plină de vitalitate și succes.

Citeşte şi: Zodiac chinezesc 25-31 decembrie 2023. Zodiile norocoase în Noul An al Iepurelui de Apă

Balanță

Energie bună și dominare. Balanța primește cartea 19, simbolizând posibilitatea de a-și canaliza energia bună. Cu dinamism și combativitate, se vor impune și vor atrage reușita. Atracția fizică și magnetică poate conduce la relații pasionale.

Scorpion

Alegere între două drumuri. Scorpionii se confruntă cu o alegere dificilă, reprezentată de cartea 10. Ei sunt sfătuiți să reflecteze cu atenție înainte de a acționa și să evite alegerile pripite.

Săgetător

Reflecții asupra trecutului. Săgetătorii experimentează o perioadă neutră, reflectând asupra trecutului și având parte de sprijin din partea familiei în rezolvarea unor mici probleme sau divergențe.

Capricorn

Liniște și posibile parteneriate. Capricornii se bucură de liniște datorită timpului, înțelepciunii și puterii de reflecție. Cei tineri sunt încurajați să caute sfaturi în discuțiile cu persoane în vârstă, iar posibilitatea unor parteneriate sau relații durabile este pe aproape.

Vărsător

Schimbări benefice și acțiuni rapide. Vărsătorii sunt sub influența unui „bulgăre de foc” care aduce schimbări benefice și îi face să acționeze rapid. Deplasările și întâlnirile în această săptămână se anunță foarte avantajoase.

Pești

Mișcare lentă, dar receptivitate rapidă. Pentru nativii Pești, săptămâna promite mișcare lentă, dar cu receptivitate la schimbări subtile în jurul lor.

În concluzie, săptămâna 25-31 decembrie 2023 aduce previziuni variate pentru fiecare zodie. Indiferent de influențele astrale, este important să abordați aceste informații cu discernământ și să vă bucurați de experiențele pozitive pe care le aduce finalul acestui an.