Horoscop Mihai Voropchievici 28 august – 3 septembrie 2023: O zodie va primi recompense financiare și laude

În ediţia de sâmbătă, 26 august, a emisiunii Adevăruri ascunse, numerologul Mihai Voropchievici a zis cum ne vor fi următoarele șapte zile.

26 aug. 2023, 20:30
Horoscop Mihai Voropchievici 28 august – 3 septembrie 2023: O  zodie va primi recompense financiare și laude

Horoscop Mihai Voropchievici 28 august – 3 septembrie 2023: Berbec

„Berbecul are o săptămână în care tot ce face îi reușește. Toate laudele îi revin lVa primi recompense financiare și laudeui. Are un mod excepțional de a fi care îi scoate niște calități în față. Va rezolva o problemă chiar atunci când nu se va aștepta, va avea final fericit. ”, a zis Mihai Voropchievici.

Taur

„O săptămână de reflecție. Se cufundă el cu el. Dă dovadă de înțelepciune. Vrea liniște pentru a-și putea asculta gândurile. Se scufundă în seriozitate și timiditate”, a zis Mihai Voropchievici.

Horoscop Mihai Voropchievici 28 august – 3 septembrie 2023: Gemeni

„O săptămână cu fericire și reușită. Te afirmi, ți se recunosc meritele. La orizont se vede o mare dragoste. Vei fi iubit și vei iubi. O întâlnire sentimentală este iminentă. Deții o mare vitalitate când vorbim despre dragoste”, a zis Mihai Voropchievici.

Rac

„Dă importanță schimbărilor și comunicării. Este o săptămână în care Racul este angrenat în schimbări și acasă, și la locul de muncă. Vor fi comunicări pe plan profesional, se întrevede și o deplasare în schimb de experiență sau profesională. La finalul săptămânii se întrevedere o întâlnire de familie”, a spus numerologul.

Jackpot cosmic! Zodiile care se îmbogăţesc în toamnă. Bani mulți, moșteniri și câștiguri la loto
Horoscop Mihai Voropchievici 28 august – 3 septembrie 2023: Leu

„E înconjurat de rea credință. Un pic de trădare sau chiar un abandon din partea unei persoane cât de cât apropiate. Te vei simți prizonierul unei situații neplăcute și nu poți face mare lucru pentru a ieși din această situație. Poți renunța la o persoană toxică, o persoană care te-a dezamăgit”, a zis numerologul.

Fecioară

„Vei fi ajutat într-o relație pentru a putea evolua. Vor fi schimbări rentabile. Faci o vizită. Cineva plecat demult se întoarce. Este recomandat să iei inițiativa”, a zis Mihai Voropchievici.

Horoscop Mihai Voropchievici 28 august – 3 septembrie 2023: Balanță

„O săptămână în care ia sfârșit o situație neplăcută. Se impune transformarea totală. Dacă accepți schimbarea totală, vei trăi un nou suflu. Schimbi totul pe o viață nouă”, a zis Mihai Voropchievici.

Scorpion

„Treci la demararea unei acțiuni. Ai energia necesară. Te poți lansa într-o afacere sau o acțiune în care cineva ți-a zis că nu va fi rezolvată”, a spus Mihai Voropchievici.

Horoscop Mihai Voropchievici 28 august – 3 septembrie 2023: Săgetător

„Ești stăpân pe situație. Vei face o călătorie în afara granițelor. O întâlnire te încarcă cu energie, cu armonie și persoana iubită te va ajuta să descoperi pasiunea”, a spus numerologul.

Zodiac CHINEZESC 28 august – 3 septembrie 2023. Săptămâna începe greu, dar se termină cu răsfăţ. Mesajul de la înţeleptii din Orient pentru cele 12 zodii

Capricorn

„O săptămână cu alternanțe. Sentimentele tale și posesivitatea de care dai dovadă te pun în situații extreme”, a zis numerologul.

Horoscop Mihai Voropchievici 28 august – 3 septembrie 2023: Vărsător

„Te retragi în visare și îți place să trăiești amintiri plăcute. Emoțiile te doboară, chiar dacă ești așa de visător. Dai dovadă de multă indecizie. Sfatul este să revii la realitate pentru că familia deja se îngrijorează”, a spus numerologul.

Horoscop Mihai Voropchievici 28 august – 3 septembrie 2023: Pești

„O săptămână în care li se rănește orgoliul. Pornesc dispute și dau dovadă de furie”, a spus numerologul.