Zodiac CHINEZESC 28 august – 3 septembrie 2023. Săptămâna începe greu, dar se termină cu răsfăţ. Mesajul de la înţeleptii din Orient pentru cele 12 zodii

Toata saptamana va depinde doar de tine sa iti tii viata in ordine. Oricine incearca sa te traga de pe drumul tau cerand ajutor, trebuie sa spui NU.

26 aug. 2023, 15:32
Zodiac CHINEZESC 28 august – 3 septembrie 2023. Săptămâna începe greu, dar se termină cu răsfăţ. Mesajul de la înţeleptii din Orient pentru cele 12 zodii

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 28 august – 3 septembrie 2023. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

 

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Vor fi momente saptamana viitoare in care te vei intreba de ce se pare ca tot nu primesti ajutor real. Este pentru ca majoritatea oamenilor din viata ta se bazeaza pe tine sa faci tu si sa pui tu toate lucrurile la punct. Asta este un lucru bun pentru ca macar tu faci totul bine si temeinic. Mijlocul saptamanii si weekendul te vor gasi fiind mai relaxat si rasfatat cu sine. De ce sa nu te tratezi cu mancaruri ce iti plac mult?

Horoscop Pavel Globa: Zodia care va primi „un sărut” din partea Universului la final de august şi cele 3 semne care au o lună septembrie de vis

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Nu fii frustrat atunci cand alti oameni nu vad lucrurile asa cum le vezi tu. Pur si simplu asa stau lucrurile si trebuie sa accepti si sa mergi mai departe facand ce stii tu mai bine. Toata saptamana va depinde doar de tine sa iti tii viata in ordine. Oricine incearca sa te traga de pe drumul tau cerand ajutor, trebuie sa spui NU.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Sunt mari sanse sa intalnesti oameni noi in experiente noi saptamana viitoare. Unii dintre Caini veti incepe un job nou sau veti merge la interviuri de job, altii va veti acomoda cu un loc nou. Fii curajos si mergi inainte, indiferent cum te simti in interior. Puterea nu tine de cum te simti ci de ceea ce faci. Nu exista nimic din ce se petrece cu care tu sa nu te descurci.

Două zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap! Mihai Voropchievici dezvăluie cum intervine divinitatea: „Sunteți pe calea acea bună”

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Indiferent ce crezi sau in ce esti implicat, fii plin de consideratie fata de gandurile si emotiile altor oameni. Vei dori sa faci totul si sa ai totul gata repede, dar nu toata lumea este confortabila sau poate sa se miste in ritmul tau. Vei avea conversatii interesante saptamana viitoare, sa ca tine-ti mintea deschisa si pregatita sa primesti idei noi si concepte benefice pentru viitor. Este un timp excelent sa faci progrese la job sau in propria ta afacere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.