HOROSCOP MINERVA. 29 ianuarie – 4 februarie e o perioadă TULBURE pentru unele zodii

HOROSCOP MINERVA. 29 ianuarie - 4 februarie se anunţă o săptămână cu destule evenimente astrale. Dacă unele zodii sunt avantajate şi au parte de realizări, pentru altele vor fi zile agitate. Capricornii sunt, poate, cei mai expuşi la neplăceri.

RomaniaTV.net
28 ian. 2017, 15:34
HOROSCOP MINERVA. 29 ianuarie – 4 februarie e o perioadă TULBURE pentru unele zodii

HOROSCOP MINERVA 29 ianuarie – 4 februarie. Uite ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte:

BERBEC. O săptămână cu energie, în care au multe de învăţat. S-ar putea să se lase cu declaraţii de dragoste.

TAUR. Se îndeplinesc vise săptămâna asta! Aşa că fiţi pregătiţi pentru surprize plăcute. Unii s-ar putea să aibă ceva probleme cauzate de legi.

GEMENI. Steaua lui David – care tine pâna marti noaptea – aduce nenumarate oportunitati pentru acesti nativi, dar si o sumedenie de şanse pe care le scapa printre degete.

RAC. Planul afectiv este cel mai afectat în această săptămână. Trigonul minor arata multa sensibilitate si de aici o mare problema deoarece pot fi raniti cu multa usurinta.

LEU. Apar modificari la nivel de acceptare si de schimbare a mentalitatii vizavi de familie; in sensul bun al cuvântului. Se pot lua decizii bune legate de carieră.

BALANŢĂ. Luna conjuncta cu Chiron le poate face pe Balante mai sensibile, sa judece lucrurile cu inima si nu cu mintea, ceea ce nu prea le este tipic.

SCORPION. Acesti nativi incep sa scoata capul la lumina, sa se dezica de tot ce nu are legatura cu ei, dar mai ales incepe sa li se clarifice si lor imaginea de ansamblu a ultimelor zece luni.

SĂGETĂTOR. Pentru acesti nativi trigonul minor particular din zilele de 29 – 30 si 31 ianuarie, actioneaza la nivel social. Vine ca o confirmare ca ideile lor sunt bune atunci cand vin, si nu cand ar crede ca le pot folosi

CAPRICORN. Lucrurile iau o turnură nefavorabilă pentru aceşti nativi, care primesc lecţii usturătoare de viaţă în această săptămână.

VĂRSĂTOR. Daca nu ar fi incarcatura de planete din Casa banilor proveniti din munca proprie si a stimei de sine, toate ar fi in regula.

PEŞTI. Pentru acesti nativi saptamana debuteaza cu o mare incarcatura energetica pe casa contractuala. Atentie la aparentele care din când în când înşală. Cineva pe care îl credeţi prieten v-o coace de ceva vreme.

Horoscopul DETALIAT pentru săptămâna următoare îl găseşti AICI