Horoscop Minerva 3-10 septembrie 2016: Dizarmonie între axa destinului, axa Nodurilor Lunare, Soare, Marte, Saturn si Neptun

Horoscop Minerva 3-10 septembrie 2016. Evenimentul saptamanii: Jupiter schimba semnul pe 9 septembrie, trece din Fecioara in Balanta. in mod normal, Jupiter este cel care ajuta, care aduce sanse si oportunitati, dar in functie de tema natala a fiecaruia, va actiona in consecinta, unii se vor bucura de sederea lui in Balanta un an si 7 saptamani, altii vor avea probleme sau se vor simti incorsetati de influxurile jupiteriene.

RomaniaTV.net
02 sept. 2016, 18:40
Horoscop Minerva 3-10 septembrie 2016: Dizarmonie între axa destinului, axa Nodurilor Lunare, Soare, Marte, Saturn si Neptun

Horoscop Minerva 3-10 septembrie 2016

Fecioara – Foarte interesanta in tema acestor nativi este conjuncția axei destinului cu axa Ascendent – Descendent. Se poate ca Fecioarele sa afle ceva despre actiunile cuiva pe care il considera prieten, posibil sa simta dur ca au un dusman de care habar nu aveau, posibil sa revina aspecte care nu au fost soluționate inca sau au tot fost amanate, de asemenea, se poate ca cineva sa colportreze tot felul de minciuni pe seama lor, mai ales ca Soarele este in tranzit prin Casa dusmanilor, deci clar aspectul vizeaza asemenea probabilitati.

Horoscop Minerva Balanta 3-10 septembrie 2016 

Balanta – saptamana ii poate destabiliza pe acesti nativi prin energia cu care le deschide usi si le materializeaza dorintele. Jupiter, care la sfarsitul saptamanii va intra in semnul lor, si Soarele vin cu puterea de a urni lucrurile, iar daca au impresia ca din punct de vedere financiar sunt blocati, aceasta se datoreaza dizarmoniei dintre axa destinului, axa Nodurilor Lunare, Soare, Marte, Saturn si Neptun, le sugerez sa lase lucrurile sa curga, sa nu le blocheze, dar nici sa nu le grabeasca, si totul va fi OK deoarece, pe de alta parte, Saturn le sustine demersurile, in special pe 7 septembrie. 

Horoscop Minerva Scorpion 3-10 septembrie 2016 

Scorpion – nu stiu cat si-au insusit din lectia de viața si corectiile aplicate de stapanul lor Pluto care le strabate Casa banilor munciti, Casa a 2-a, cert este insa ca au invatat, ceva mult mai important, si anume ca vorba dulce mult aduce. Si-au facut dusmani pe masura in ultimii ani, au pus punct unor prietenii de o viata poate, au pus punct poate si unui mariaj, dar asemenea pasarii Phoenix renasc pentru o noua lupta. Soarele si Linia Destinului sunt in Casa Carierei, Mercur retrograd insa, revine si el in Casa Imaginii Sociale; mare atenție la erori datorate in mare parte unei gestionari proaste a informațiilor cu care lucreaza, mai mult, vor fi faultați de Pluto – atentie la ce reactii au, in patrat cu Venus din Casa a 11-a, care este printre altele si Casa de Imagine, dar si Casa susținatorilor, a protectorilor, pot pierde sprijinul cuiva important.

Horoscop Minerva Sagetator 3-10 septembrie 2016 

Sagetator – Doua aspecte le pot intuneca bucuria: trecerea lui Marte peste Ascendent in Casa personalitații si patratul acestuia cu Chiron. Cu toate acestea, le aduce energia necesara ca sa contreze tensiunea dintre semnificatorii financiari, Saturn si Venus, ca si cum disputa pentru niste contracte cu un coleg mai varstnic, le poate atrage dusmania acestora din urma, pe viata.

Citeşte mai multe pe revista Teo