Horoscop Minerva 5-11 noiembrie 2017: Femeile au iniţiativa. Marte este în Casa comunicării şi a comunităţii. Previziuni complete

Horoscop Minerva săptămâna 5-11 noiembrie 2017, INTEGRAL: Alege zodia ta și află care sunt principalele previziuni ale săptămânii!

RomaniaTV.net
03 nov. 2017, 08:32
Horoscop Minerva 5-11 noiembrie 2017: Femeile au iniţiativa. Marte este în Casa comunicării şi a comunităţii. Previziuni complete

BERBEC – Problemele nu au trecut, pentru că Marte acţionează la nivelul Casei Muncii. Relaţiile cu colegii continuă să fie tensionate şi asta datorită comunicării deficitare, un comunicare care ameninţă şi relaţia. Dispoziţii schimbătoare, mai ales pe 7 şi 8 noiembrie.

TAUR – Vor simți nevoia să comunice. Și își sune prietenii și rudele cu care să sporovăiască vrute și nevrute. Firește, unii colegi de muncă, de exemplu, vor fi surprinși de locvacitatea lor. Cei cu care vorbesc îi vor înveseli, cel puțin în prima săptămână a lunii. 

GEMENI – E o perioadă în care vor da dovadă de super-inteligență. 6 noiembrie poate fi o zi specială pentru Gemeni. Atunci, dacă – să zicem – că își vor pune în minte să își provoace dușmanii doar ca să îi învingă pe toate fronturile, nu este decât o chestiune de strategie ca să reușeasca una ca asta. 

RAC – Femeile vor fi cele cu iniţiativa săptămâna aceasta. Se rezolvă, de asemenea, o problemă care ţine de spaţiul locativ sau de o casă. E posibil ca, în sfârşit, să vândă sau să cumpere un teren, o bucată pământ. 

LEU – Marte este în Casa comunicării şi a comunităţii. Iată o posibillă consecință: Leii pot fi decişi să verifice proprietăţile pe care le deţin, fiindcă sunt în momentul în care ar face schimbări semnificative în și cu propriile case. Sau, la fel de bine, pot redefini felul în care înțeleg ei bunăstarea. 

Previziunile Minervei pentru zodii

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL MINERVA: DĂ CLICK PE ZODIE PENTRU A CITI PREVIZIUNILE INTEGRALE:
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI